21
May

Blog: spullen Style & Pepper (Pepper Dreads en de Natural Love Story armbandjes)

Blog: spullen Style & Pepper (Pepper Dreads en de Natural Love Story armbandjes)

Ik schreef op Modeagenda.nl in het artikel over producten voor als het zonnetje schijnt al eerder over de Pepper Dreads van Style & Pepper. Van Style & Pepper mocht ik de Pepper Dreads zelf uitproberen en dat doe ik maar al te graag. Ook kreeg ik er twee Natural Love Story armbandjes bij. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan verder.
 
Pepper Dreads
De Pepper Dreads zitten vast aan een clipje. Je kan doorgeven welke kleur jij wenst (keuze tussen blond, bruin of zwart), zodat het goed bij jouw haarkleur past. Zelf heb ik bruin haar, dus mijn Pepper Dreads zitten aan een bruin clipje vast. De Pepper Dreads worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb een Pepper Dread in lichtbruin met donkerbruin en een Pepper Dread in zalmroze. Aan de Pepper Dreads zitten een paar kraaltjes verwerkt en aan het einde een veer.
 
Je kan de Pepper Dreads in je haar bevestigen door het clipje in je haar vast te zetten. Mode Agenda’s Katelijne heeft een mooie bos krullen, dus bij haar bleef hij gelijk goed zitten. Ik heb echter stijl en glad haar, dus bij mij is een heel klein beetje touperen wel nodig. Daarna zitten de Pepper Dreads goed vast en kan je er de hele dag van genieten, zonder dat je je druk hoeft te maken dat ze uit je haar glijden.Deze leuke Pepper Dreads gaan de komende zomers zeker weten mijn kapsel opvrolijken.
 
De Pepper Dreads kosten €12,50 (incl. verzending).
 

L: ik met de Pepper Dreads in, RB: de Pepper Dreads, hier kan je goed het clipje zien waarmee je de Pepper Dreads bevestigd, RO: Mode Agenda’s Katelijne met de Pepper Dreads in.
 
Natural Love Story armbandjes
Een paar jaar geleden droeg ik altijd dit soort armbandjes, zowel in felle kleuren als in neutrale kleuren zoals deze. Aangezien de armbandjes constant los lieten en ik daar helemaal gek van werd stopte ik er uiteindelijk mee. Toen ik van Style & Pepper de Natural Love Story armbandjes kreeg, was ik helemaal blij – want ik ben dol op dit soort armbandjes - , maar was ik ook erg benieuwd of deze wel goed zouden blijven zitten…
 
…En dat deden ze! De armbandjes zijn van een veel stroever materiaal gemaakt dan de armbandjes die je normaal ziet. Heel handig, want hierdoor laat de knoop niet steeds los en verkleint de kans dat je ze kwijt raakt.
 
De armbandjes die ik heb gekregen hebben een donkerbruin kruisje en een wit schedel. Er zijn echter meerdere varianten verkrijgbaar. Zo heb je ook Natural Love Story armbandjes met peacetekens en zijn er van alle kralen meerdere kleuren verkrijgbaar. Leuk!
 
De Natural Love Story armbandjes kosten 4,95 per stuk.
 
 
De Natural Love Story armbandjes. Op de afbeelding in het midden kan je zien welke kleuren en kraaltjes er nog meer verkrijgbaar zijn. 
 
Style & Pepper
Naast de Pepper Dreads en de Natural Love Story armbandjes kan je bij Style & Pepper terecht voor veel meer leuke producten, zoals Feather Extensions, Chain Bracelets, supertoffe Hair Pastels en nog veel meer. Je kan de producten van Style & Pepper bestellen via Facebook of door een e-mail te sturen naar styleandpepper@outlook.com.
 
Wat vinden jullie van de Pepper Dreads en de Natural Love Story armbandjes?
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel 
 
http://saarenzo.wordpress.com/

 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia