23
May

Toon jouw Specsappeal! Report Specsavers event met topmodel Helena Christensen

Toon jouw Specsappeal! Report Specsavers event met topmodel Helena Christensen

Woensdagavond was Mode Agenda naar the Grand in Amsterdam voor de lancering van de ‘Selected by Helena Christensen’ monturencollectie van de opticienketen Specsavers. Lees verder voor het verslag van het event.

Het event vond plaats in het vijfsterrenhotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam. Wat een mooie en luxe locatie! In de zaal waar het event werd gehouden stonden verschillende vitrinekastjes waar de door Helena Christensen geselecteerde monturen in lagen. Bij elk montuur lagen verschillende producten die met de stijl van de bril te maken hebben. Heel leuk gedaan! Op de foto’s hieronder kan je zien wat ik bedoel.Onder genot van een drankje konden alle genodigden de monturen bekijken en ook zelf uitproberen bij een speciale wand waar alle brillen aan hingen. Brillen staan mij totaal niet, maar de monturen verschillen allemaal zo dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Ik vind het goed bedacht dat je de brillen zowel kon bekijken als zelf op kon zetten. Van sommige zou je namelijk niet verwachten dat ze heel leuk zijn, tot je ze zelf op doet. Mode Agenda’s Lisa probeerde voor jullie maar al te graag wat monturen uit.Ongeveer een half uurtje nadat wij binnen waren begon de presentatie. Het filmpje dat als introductie getoond zou worden deed het helaas niet, maar de presentatrice kon gelukkig goed zelf over de ‘Selectied by Helena Christensen’ collectie vertellen. Vervolgens kwam Helena Christensen, het gezicht van de campagne, het startsein geven voor de ‘Brildrager van het Jaar’-verkiezing van Specsavers. Dit jaar maakt de winnaar kans op een reis voor twee personen naar New York en een persoonlijke fotoshoot met Helena Christensen als fotografe. Dus toon jouw Specsappeal en maak kans op deze fantastische prijs!

Na de presentatie konden geïnteresseerden vragen stellen aan Helena Christensen of met haar op de foto. Dat wilden wij natuurlijk ook. Ondertussen werden er heerlijke hapjes geserveerd, zoals pittige zalm en yakatori. Toen we naar huis gingen kregen we nog een hele leuke goodiebag mee, met daarin onder andere een bon van Specsavers t.w.v. €139 (!!!), een mooie oogschaduw van Rituals, Weleda oogdruppels, Anastasia After Tweeze Creme, Biodermal zonnespray en nog meer. Leuk!

Ben je benieuwd geworden naar de ‘Selected by Helena Christensen’ monturen? De collectie is nu verkrijgbaar bij Specsavers.


L: Mode Agenda’s Lisa, M: Helena Christensen, R: ik. 

Tekst: Sarah van den IJssel

http://saarenzo.wordpress.com/
 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia