28
May

“Selection Royal” coutureshow by Anna Grigorian

“Selection Royal” coutureshow by Anna Grigorian

Op vrijdag 24 mei hebben Modeagenda’s Lisa en Katelijne de coutureshow van Anna Grigorian bijgewoond tijdens de Floating Fashion Week. Anna presenteerde haar “Selection Royal” ter ere van het nieuwe koninklijk echtpaar. Lees verder voor het verslag van het event.
 
De couture show van Anna Grigorian vond plaats aan boord van een VIP rondvaartboot die was omgetoverd tot een zwevende catwalk. Een zeer bijzondere locatie voor een bijzondere coutureshow!
 
Eenmaal in de VIP rondvaartboot kwamen de modellen in prachtige jurken een voor een op. De modellen waren mooi opgemaakt en hun haar was op een hele leuke manier opgestoken. Door het hoge haar en de hogen hakken was de VIP boot iets te laag voor de modellen en was de kapitein genoodzaakt het dak eraf te schuiven.
 
 
 
Gelukkig was het die dag prachtig weer in Amsterdam en hebben we na de show nog een klein rondje door de 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam gevaren, die zijn 400ste verjaardag viert dit jaar. Tijdens de rondvaart was er de gelegenheid om vragen te stellen aan Anna en na afloop heeft zij iedereen bedankt.
 
In samenwerking met de Bijenkorf heeft Anna Grigorian gezorgd voor een superleuke goodiebag met onder andere een leuk make-uptasje, een kleine mascara, verschillende kleine parfummetjes en nog veel meer!
 
 
 
Wil je meer prachtige kledingstukken van Anna Grigorian bekijken? Kijk dan op http://www.annagrigorian.com/.
 
Tekst: Lisa Zandbergen


Facebook share  • 240x400 UGG Australia