28
May

Report Floating Fashion Week – Wishlashes

Report Floating Fashion Week – Wishlashes

Donderdag 23 mei was Mode Agenda naar de show van Wishlashes van de Floating Fashion Week. Benieuwd naar ons verslag van de show? Lees dan verder.
 
Tijdens de wereldpremière van de Floating Fashion Week presenteerde het team van ‘Wishlashes Eyelash Extensions’ een extravagante ‘Wishlashes show’. Floating Fashion Week (FFW) presented by Hotel Pulitzer is wereldwijd de eerste modeweek op het water.
Speciaal voor de gelegenheid had ‘Wishlashes’ een rondvaartboot geregeld voor relaties en leden van de pers. Voor andere geïnteresseerden was er de gelegenheid om de show vanaf de kade te bekijken. 
 

L: de modellen staan te wachten op het begin van de show, M: lekkere hapjes, R: presentastie over Wishlashes.  
 
Bij de aankomst op de rondvaartboot kon iedereen een hapje en een drankje nemen. Nadat de laatste genodigden waren gearriveerd, kon de boot vertrekken. Terwijl de rondvaartboot door de Amsterdamse grachten voer, begon, na een korte presentatie over het merk, de show van Wishlashes.  
 
Wishlashes is de specialist in wimperextensions en nepwimpers. Wishlashes heeft veel verschillende soorten nepwimpers, zowel subtiele voor overdag, als extravagante voor bijvoorbeeld feestjes. Tijdens de show kregen we de collectie feestwimpers te zien. 
 
 
 
De nepwimpers werden door verschillende soorten modellen getoond. Jong en oud, lang en klein: ze kwamen allemaal langs. Ik vond dit een leuk extraatje, aangezien ik het altijd leuker vind om verschillende modellen te zien dan dat ze er allemaal hetzelfde uitzien.  
 
De modellen liepen eerst over de catwalk met een oogmasker voor, zodat we nog niet konden zien wat voor wimpers zij droegen. Daarna deden ze het masker af en liepen ze nog een keer over de catwalk. De collectie feestwimpers die tijdens de show getoond werden, deden hun naam eer aan. Glitters, steentjes, veertjes en dikke, lange wimpers: het kwam allemaal voorbij. Heel mooi voor als je een speciaal feestje hebt en op wil vallen.  
 


Voor fans van een subtielere look heeft Wishlashes ook een collectie nepwimpers die geschikt zijn voor overdag. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in wimperextensions, waarbij je tot acht weken van mooie, lange wimpers kan genieten.
 
Na de show was er voor genodigden nog gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken in de speciaal ingericht VIP lounge van Hotel Pulitzer.
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel
 
http://saarenzo.wordpress.com/


Facebook share  • 240x400 UGG Australia