30
May

Nieuwe concept store HOME IS... opent webshop

Nieuwe concept store HOME IS... opent webshop

HOME IS… biedt haar klanten graag een welkomskorting van 15% aan op alle kleding en gratis verzending de eerste komende weken voor alle producten om te vieren dat zij online zijn.
 
Internationale modemerken die HOME IS... in Nederland lanceert zijn: Gat Rimon en Minimarket. Ook merken als Baum und Pferdgarten zijn te koop. Kleding die prima past bij de jonge, werkende vrouw die het lef heeft om er net iets anders, stoer en toch vrouwelijk uit te zien.
 
HOME IS… is steeds op zoek naar nieuwe merken die nog niet in Nederland te koop zijn. De webshop geeft een impressie van wat er nog gaat komen. Later dit jaar maakt HOME IS... een doorstart in een eigen pand waar je ook terecht kunt voor een kopje koffie of thee. Daar zal ook 1x per maand een culturele avond zijn waar ontwerpers en kunstenaars van alle leeftijden zich presenteren.
 
Oprichtster en eigenaresse van HOME IS... is Stephanie van de Vijver. Net afgestudeerd aan Akademie Vogue is zij verantwoordelijk voor de inkoop van de kleding. Voor de afdeling lifestyle wordt Stephanie bijgestaan door Bernadette van de Vijver, haar moeder. Omdat zij jarenlang in het buitenland hebben gewoond, heeft de webshop een internationale touch in een gezellige Nederlandse setting.

Voor wie op zoek is naar artikelen die je nergens anders ziet, is HOME IS... hét adres! Hier vind je altijd iets bijzonders, doe je inspiratie op en voel je je thuis.
 
Merken die HOME IS… verkoopt: Gat Rimon, Minimarket, Baum und Pferdgarten, By Boe, Tatty Devine, Pols Potten, Les Comptoir du Sud
 
Voor meer informatie:
 
Webshop:           http://www.HomeIs.nl
E-mail:                info@homeis.nl
Facebook:          http://www.facebook.com/Homeisconceptstore
Twitter:               @HomeIsConceptSt
Pinterest:            http://pinterest.com/homeisconceptst/


 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia