05
Jun

Report Challimar's First Fashionshow

Report Challimar's First Fashionshow

Zaterdag 1 juni was het dan eindelijk zover, Challimar’s first fashionshow! Challimar zou voor het eerst haar collectie presenteren aan heel Nederland. De show werd gehouden in het prachtige vijfsterren hotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam en natuurlijk was Mode Agenda er weer bij.
 
Challimar is een kledingmerk wat ontworpen is op Ibiza in 2008 door Sheila Bergeik. De kleding heeft een Ibiza Boho vibe met een glamorous uitstraling en wordt in Nederland en binnenkort ook in het buitenland verkocht.
 
Sheila Bergeik en Bien Schumacher, PR Manager en zakenpartner van Challimar, waren de dagen voor de show druk bezig geweest met de voorbereidingen van hun allereerste fashionshow die zaterdag plaatsvond. Dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Het was een geweldige show.
 
Toen we binnenkwamen hing er al een goede sfeer. Er was een vrouwelijke DJ aanwezig, DJ Lady Bee. Ze draaide zo goed dat er mensen tijdens de show spontaan begonnen te dansen.


  DJ Lady Bee
 
Bien Schumacher presenteerde de gehele show en zij zag er prachtig uit.


  Bien Schumacher

De modellen waren heel mooi en met de kleding van Challimar was het plaatje compleet!


 
Jennifer Cooke gaf ter afsluiting nog een spetterend optreden en daarna was iedereen gezellig aan het kletsen met elkaar onder het genot van een lekker drankje.


  Jennifer Cooke
 
Ik denk dat Sheila, Bien en de rest van het team van Challimar trots mogen zijn op wat zij die zaterdagavond neer hebben gezet. Challimar’s first fashionshow zal niemand snel vergeten!

Photo's by Plein Couleur

Tekst: Lisa Zandbergen


Facebook share  • 240x400 UGG Australia