05
Jun

Celebrate Summertime @ Club Riviera

Celebrate Summertime @ Club Riviera

Deze zomer presenteert het WestCord Fashion Hotel Club Riviera, een compleet nieuwe manier van uitgaan en genieten. Deze verrassende avond is in samenwerking met Maxxium, Cointreau, Mother Music en Tree Full of Scones tot stand gekomen.
 
Elke vrijdag tussen 19.00-22.00 uur worden tijdens het all-inclusive feestje de heerlijkste gerechtjes bereid door de Franse Chef, terwijl DJ’s buiten op het terras zorgen voor de vrolijke, zwoele tunes en de (mix)drankjes rondgebracht worden.

Club Riviera is een nieuw concept waarbij een relaxte zomerse avond uit, samen komt met de luxe sfeer van bekende mediterrane badplaatsen.
Verwacht elke week verrassend en zomers fingerfood, en sprankelende drankjes in overvloed op het gezellige  terras van het Fashion Hotel.
 
Voor 40,- euro per persoon ontvang je een polsbandje waarmee onbeperkt genoten kan worden van alle hapjes, drankjes en entertainment.
 
Vrijdag 7 juni zal de eerste avond zijn van een seizoen Amsterdams uitgaan met internationale allure.
 
Move over Champagne nippen in Cannes, See you next time Sangria delen op Ibiza en Arrivederci wijn proeven in Toscane. Deze zomer is Club Riviera de plek waar je je vrijdagavond wilt doorbrengen.
 
Vanaf vrijdag 7 juni elke vrijdag 19.00-22.00 uur met elke week nieuwe bites en DJ’s.
 
In het geval van Nederlands weer verplaatst het zomerse event naar binnen waarbij de luxe en mediterrane sfeer voortgezet wordt.

WestCord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam
Voor meer info: fashion@westcordhotels.nl
Facebook share  • 240x400 UGG Australia