14
Jun

HollandStyle.nl

HollandStyle.nl

Vind je het leuk om te lezen over fashion, beauty en make-up? Maar heb je nog niet de perfecte site gevonden, omdat je niet zo goed weet waar je moet zoeken tussen al die websites? Kijk eens op HollandStyle.nl
 
Deze website onderscheid zich van de andere sites door het overzichtelijke aanbod van alles wat jij wilt weten over de laatste trends. De website is gemaakt voor vrouwen door vrouwen met een passie voor al het goede in het leven. Je kunt hier bijvoorbeeld Photo Diariys van Priscilla van der Meer ( Winnares Echte Meisjes Opzoek Naar Zichzelf) en Charlotte Willems ( BodieBoost) bekijken, de make-up tips van Paris Jackson volgen of over de lekkerste recepten lezen. Je vindt hier ook te gekke up-to-date musthaves en leuke tips over food, beauty, lifestyle en trends!
 
 
 
Sinds kort heeft HollandStyle ook een leuke webshop geopend; http://www.hollandstyleshop.nl/. Met merken als SuperTrash en David Jones. De webshop is (nog) klein, maar dat maakt het juist zo fijn! Het aanbod is overzichtelijk en je raakt niet de weg kwijt tussen al die duizenden artikelen. Op de site vind je de leukste musthave accessoires. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor die perfecte armband, dat leuke horloge of dat mooie tasje waarmee je jou outfit compleet kan maken.
 
 
 
 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia