17
Jun

My Jewellery

My Jewellery

THE STORY OF MY JEWELLERY


Met meer dan honderd verkooppunten, een webshop & sieraden die gedragen worden door BN’ers is My Jewellery binnen anderhalf jaar uitgegroeid tot hét on-trend sieradenlabel van Nederland. Ook buiten Nederland begint My Jewellery opgemerkt te worden, recent zijn er verkooppunten in Belgie, Duitsland en Ibiza bijgekomen. Extravagant kleurgebruik, statement details en eigenzinnige materiaalkeuzes bepalen de collectie, welke met zorg samengesteld is door de jonge ontwerpster en eigenaresse Sharon Hilgers. Op My-Jewellery.com vind je on-trend armbanden, kettingen, oorbellen en horloges voor ieder budget.


HOW IT ALL BEGAN...


Als jong meisje had Sharon niet gedacht dat haar hobby zou uitgroeien tot het succesvolle label My Jewellery. In het souterrain bij haar ouders legde ze de eerste slag aan de unieke kleurrijke, meisjesachtige stijl die de ontwerpen van My Jewellery kenmerkt. De omgeving van Sharon pikte haar ontwerptalent al snel op en de eerste sieraden werden aan vrienden en familie verkocht, ook werd ze gevraagd voor het geven van workshops. Deze workshops waren zo’n succes dat een bezoekje aan de KvK volgde, samen met haar zus Jesse richtte Sharon op 12-jarige leeftijd haar eerste bedrijfje Oll Colors op.EEN EIGEN MERK!

Het ondernemingsbloed is sindsdien blijven stromen. Tijdens haar middelbare schooltijd en studie Frans groeide het succes van Oll Colors. In die tijd kwam Sharon veel op beurzen en bij groothandels voor de inkoop van materialen. Daar viel haar wat op; er waren geen opvallende high-fashion sieraden voor een goede prijs. Met haar ontwerp- en ondernemingservaring, gecombineerd met een frisse blik op trends besloot Sharon de sprong te wagen en lanceerde ze in 2011 haar eigen label My Jewellery. My Jew-ellery breidt zich steeds meer uit en Sharon’s ontwerptalent beperkt zich niet meer alleen tot sieraden, sinds deze lente is er de schoenenlijn Gaimo by Sharon.

DE COLLECTIE

De kracht van de collectie van My-Jewellery schuilt in het unieke en dynamische assortiment, iedere zes weken ontwerpt Sharon nieuwe sieraden voor de webshop. Bij het ontwerpen wordt ingespeeld op de laatste trends ingegeven vanuit streetstyle en fashion magazines, maar vooral uit haar eigen leven put Sharon inspiratie. Ze vraagt zich altijd af; zou ik dit zelf dragen, hoe zou ik het combineren en wat voegt het toe? Dit resulteert in de draagbare en unieke designs van My Jewellery.

http://www.my-jewellery.com/


Facebook share  • 240x400 UGG Australia