20
Jun

Eerste lijn voor het modemerk Collection-PRC, ontworpen door Tamara Elbaz en Maria Tailor

Eerste lijn voor het modemerk Collection-PRC, ontworpen door Tamara Elbaz en Maria Tailor
Maria Tailor en Tamara Elbaz hebben hun eerste collectie voor het label Collection- PRC ontworpen. Celebrate! is een voltallige lijn met must-haves voor de feestdagen.
                    
Maria en Tamara, o.a. bekend van het RTL-5 Modemeisjes met een missie, hebben eerder dit jaar Collection-PRC overgenomen van de Zantman Modegroep. Met de prêt-à-porter lijn werd de creatieve geest van wijlen modeontwerper Percy Irausquin sinds 2008 voortgedragen door het bedrijf. Met de overname zullen de dames het merk nieuw leven inblazen, waarbij de handdruk van Percy bewaard blijft.
 
En het resultaat mag er zijn! De glamour collectie Celebrate! is chic, super vrouwelijk en speciaal ontworpen voor het party season van aankomende winter. Denk aan stoere jasjes, halflange rokken afgewerkt met pailletten, sexy faux leather pencil skirts, statement jurkjes en elegante tops. “Vooral het gouden tightfit rokje, de slick skinnies met glans en animal print en het bikerjacket met oversized kraag zijn helemaal hot”, aldus de dames.
 
Er is veel gebruikt gemaakt van metallic tinten met felle kleuraccenten; glans is een must deze winter.
De gouden details geven de collectie een extra luxe uitstraling. Door de combinatie van opvallende stoffen en verrassende silhouetten kun je verschillende stijlen met elkaar mixen en nieuwe looks creëren. Maria en Tamara hebben tevens ook veel aandacht aan de details, pasvorm en afwerking besteed. “Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is een complete collectie must-haves om er sexy, stijlvol en zelfverzekerd uit te zien tijdens de feestdagen”.
 
Over Collection-PRC
 
Collection-PRC is een vooruitstrevend modemerk met super vrouwelijke en stijlvolle artikelen, ontworpen door Maria Tailor en Tamara Elbaz. De collectie vertaalt de laatste trends van de catwalks in draagbare items met eye-catching details. Door de luxe stoffen en de rijke kleuren, krijgt het label een extra glamorous touch. Collection-PRC brengt zes collecties per jaar uit en wordt geproduceerd in samenwerking met de Zantman Modegroep.

Over Maria Tailor en Tamara Elbaz
 
Maria Tailor is al jarenlang model en haar succesvolle carrière werd vorig jaar bekroond met de Campaign Award van de Dutch Model Awards 2012. In 2011 ontving ze reeds de Meest Stijlvolle Model award. Door haar modellencarrière heeft Maria een enorme kijk op mode gekregen en haar outfits zijn altijd on top of the trends. Zoals eerder gebleken uit een samenwerking met een bekende modeketen en een prominent sieradenmerk, heeft Maria talent voor ontwerpen.
 


Tamara is eigenaresse van Silk-PR, Events & Models en zelf schitterde ze 10 jaar lang op de catwalks voor onder meer de befaamde Nederlandse couturiers Addy van den Krommenacker, Sheila de Vries, Frans Molenaar, Ronald Kolk en vele anderen. In 2010 kreeg Tamara ook de twee gerenommeerde prijzen: Meest Stijlvolle Ondernemer en Catwalkmodel of the Year. O.a. door haar deelname aan diverse TV-programma’s bracht zij al eerder een modelijn voor een modeketen uit en wordt zij dikwijls in de media positief beoordeeld op haar unieke kledingstijl, omdat ze luxe, high-end merken prima weet te combineren met commerciële varianten.
 
De dames worden op de voet gevolgd door menig modeliefhebber en worden regelmatig om mode-tips en advies gevraagd.
 
www.collection-PRC.nl

Facebook share  • 240x400 UGG Australia