26
Jun

Een nieuwe winkel in het Gooi met een top biologisch cosmetica merk is eindelijk een feit!

Een nieuwe winkel in het Gooi met een top biologisch cosmetica merk is eindelijk een feit!

Phenomé doet nu ook zijn intrede in Nederland na succesvol te zijn in Amerika, Zweden, Denemarken, Hongkong en Polen. Phenomé is een nieuw holistisch cosmeticamerk van pure organische luxe. Phenome produceert producten zonder chemische toevoegingen, welke maximale voordelen voor de huid bieden en minimale impact op het milieu. Dit is de uitdaging en missie van Phenomé.

Het hele assortiment is nu ook verkrijgbaar www.phenomeorganics.nl!!!

Verzorgende Phenome producten zijn verstoken van schadelijke synthetische ingrediënten

Phenomé is het concept gericht op een nieuwe consument, die zich bewust is van zijn/haar gezondheid en opzoek naar de natuurlijke superieure kwaliteit. Filosofie van het merk is dat natuur onze inspiratie is.

Phenomé producten zijn voor zowel vrouwen als mannen als kinderen bedoeld en ontwikkeld voor diverse huidtypes en behoeftes.

Phenomé producten bevatten nooit parabenen, ftalaten, SLS ( sodium lauryl sulfaat), SLES ( sodium laureth sulfaat), minerale oliën, siliconen, PEGs, glycolen, ethanolamines, lanoline, synthetische kleurstoffen en geurstoffen en dierlijke ingrediënten. Tevens worden onze producten niet op dieren getest!

Phenomé gezicht en huid verzorging is ook geschikt voor gebruik door veganisten

U bent van harte welkom in de winkel om zelf te ervaren wat Phenomé aan meerwaarde kan bieden op cosmetisch gebied.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia