04
Jul

Bas Kosters Expo, launch en party in Amsterdam

Bas Kosters Expo, launch en party in Amsterdam

Bas Kosters neemt tijdens het eerste weekend van de Amsterdamse Fashion Week het interieur over van de winkel Edha Interieur. Naast een inspirerende etalage presenteert Bas een tweetal door hem bewerkte exclusieve B&B Italia Fauteuils. 

BAS X INTERIEUR
Bas heeft een enorme fascinatie voor textiel en maakt naast modecollecties ook talloze textiel objecten, waarvan er een aantal tijdens deze week te zien en te koop zullen zijn. Intrigerende kussens en poppen zullen, evenals uit textiel vervaardigde interieur objecten, vanuit de etalage de winkel in druppelen. Bovendien zal er een speciale selectie aan unieke, ingelijste Bas Kosters tekeningen te koop ziin.

Launch ’Extra Kak #7 The Family Issue’’
Als kers op de taart vindt tijdens de opening van deze Bas Kosters Playground de lancering van ‘’Extra Kak #7 The Family Issue’’ plaats. Extra Kak is het zwart/witte copy style fanzine van Bas Kosters. Deze 7e editie van het magazine, dat 4 keer per jaar verschijnt, biedt vanzelfsprekend een onovertroffen dosis Bas-’inspiratie’.

BAS X PARTY
En wil je samen met Bas Kosters de Modeweek vieren, dan is er natuurlijk –zoals ieder seizoen – weer zijn inmiddels beruchte Anti Fashion Party in Amsterdam. 

4 t/m 21 Juli 2013 :
Bas Kosters Playground by Edha Interieur/ lancering KAK fanzine
Edha interieur b.v. Willemspark 5-9  www.edha-interieur.nl

19 Juli 2013:
Anti Fashion Party 19 juli in OT301 – 22.00u
Overtoom 301  1054 HW Amsterdam

www.baskosters.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia