08
Jul

Geslaagde tweede editie Kids Just Love Fashion

Geslaagde tweede editie Kids Just Love Fashion


Op vrijdag 5 juli 2013 heeft in de Harbour Club te Amsterdam de tweede editie van Kids Just Love Fashion plaatsgevonden.  Dit sprankelende event stond geheel in het teken van tien fashionshows waarin de nieuwste kindermode, van merken zoals Muchachomalo, Armani Junior en Fendi, werd gepresenteerd.

De dag werd geopend met de officiële lancering van de allereerste MyBrand kindercollectie! En het was ook deze modeshow die een speciaal tintje kreeg dankzij het meelopen van het zoontje van rapper Yes-R. Andere labels die hun nieuwe kindercollecties hebben geshowd waren onder andere: Guess, Fendi, Cavalli, Airforce en Timberland. Actrice Mounira Mansour, van de jeugdserie Spangas, fungeerde als host tussen de modeshows. Ook kon er tussen de bedrijven door nog fijn worden geshopt bij de diverse aanwezige pop-up stores van onder andere Ice Watch, ChildsLife en Coco-Mat.

Kids Just Love Fashion
Kids Just Love Fashion is hét event in Nederland waarbij alles draait om de laatste trends op het gebied van kindermode. Geïnspireerd door het succes van de Kids Fashion Week in NYC is besloten om een dergelijk event naar Nederland te halen. “Er gebeurt veel op kindermodegebied, maar we missen een platform om al deze ontwikkelingen eens goed in het licht te zetten”, aldus initiatiefnemers Rachel Pietersma en Omar Regoort. Met deze eerste Kids Just Love Fashion dag heeft Nederland eindelijk  een eigen platform om kidsfashion onder de aandacht te brengen van het grote publiek.www.kidsjustlovefashionweek.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia