13
Jul

Franzel, Zelfverzekerd, Eigenwijs en Edgy!

Franzel, Zelfverzekerd, Eigenwijs en Edgy!

Onder toeziend oog van modeminnend Nederland showde mode-ontwerper Eric Franzel vanmiddag voor het eerst zijn creaties tijdens Amsterdam Fashion Week.

Het publiek werd verrast door de vernieuwde en edgy ontwerpen van de tweede Franzel Amsterdam collectie. Franzel Amsterdam, een jong fashionlabel   waarachter de getalenteerde Eric Franzel schuil gaat, ontwerpt mode voor de hedendaagse man.  Kernwoorden voor het label zijn:   zelfverzekerd, eigenwijs en edgy.  De collectie bestaat uit onderscheidende items die zich laten kenmerken door veel leergebruik, scherpgesneden snitten en stoere details.

De Franzel Amsterdam collectie is gebaseerd op een belangrijke periode in de geschiedenis; de gouden eeuw. Dit tijdperk werd gekenmerkt door economische en culturele voorspoed. Kunst stond hoog in het vaandel en er werd veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de welvaart. ‘Goud’ is daarom   ook de leidraad van de T-shirt lijn van Franzel Amsterdam. Daarnaast wordt de collectie gekenmerkt door de verrassende combinaties   van klassieke herenkleding & sportswear.


Ontwerper Eric Franzel is creatief in elk aspect van het leven, maar zijn hart gaat sneller kloppen voor kunst en kleding. Franzels collectie weerspiegelt zijn wil om dicht bij zichzelf te blijven.


www.franzelamsterdam.comFacebook share  • 240x400 UGG Australia