17
Jul

“Uiteindelijk blijf ik bovenal de sportieve dandy designer” - AllanVos

“Uiteindelijk blijf ik bovenal de sportieve dandy designer” - AllanVos

Allan Vos zette gisteren een geweldige show neer. Zijn collectie is om te watertanden zo mooi! We definitly love his style!! Zo willen wij de mannen graag zien!


“Uiteindelijk blijf ik bovenal de sportieve dandy designer” - AllanVos

Met de reizen die hij maakte als ultieme inspiratiebron, liet Allan Vos een bevlogen Spring/Summer 2014 collectie zien.
Folkloristische elementen uit Japan en het Midden-Oosten worden speels verweven met de westerse kijk op mode. Materialen zoals linnen, wol, zijde en katoen in geel, bruin, zwart en wit worden op geraffineerde wijze met elkaar gecombineerd. Een zweem van goud doemt op in pailletten en kraalwerk, hetgeen een luxe uitstraling geeft aan de veelal nomadische looks.

Naast de enthousiast toegestroomde media, waren ook de bekende Nederlanders goed vertegenwoordigd. De frontrow was gevuld met namen zoals Ronald de Boer, Evgeniy Levchenko, Khalid Boulahrouz, Maik de Boer, Sharon Doorson, Fred van Leer, Dennis Weening, Haris Alagic, B Brave, Jasmine Sendar en Paul Turner. Naast de aanwezigheid van bekend Nederland, liep model Quincy Currie, bekend van het televisieprogramma The Face, mee in de show. Allan Vos werd tijdens de finale door een enthousiast publiek met een daverend applaus onthaald.


www.allanvos.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia