14
Jul

ST. Girls rules!

ST. Girls rules!

Kippenvel! Zaterdag 13 juli konden we genieten van de catwalkshow van St. Girls waar de kinderen de baas waren! Ditmaal zaten er geen BN-ers op de catwalk, maar fashionable kinderen in de leeftijd van ieniemienie en pasgeboren, tot pittige kinderen van een jaar of twaalf.

Supertrash, bekend om haar geweldige vrouwenlijn, heeft ook een kinderlijn. Deze werd afgelopen zaterdag gepresenteerd door de meest schattige en stoere kinderen. Als volleerde modellen liepen ze de catwalk op aangemoedigd en toegejuicht door het publiek. Sportief, rock, funk, adorable, Rock & Roll. ST. Girls heeft het allemaal!

De op Hawaii geïnspireerde collectie bestaat uit drie thema’s: Water Princess, Birds of Paradise en Surf Diva. Verfijnde stoffen, veel kleur, paradise bird prints en meisjesachtige accessoires geven een sparkling twist. Pastels staan in scherp contrast met felle pops of neon kleuren. Eyecatchers zijn de transparante regenjasjes, maxi-dresses, coloured skinny denim, printed jumpuits en coole bow sneakers.  Printed parka’s, girly baseball jackets en floral-inspired shapes maken de collectie af. De collectie krijgt een extra internationale uitstraling door de Liberty print capsule collectie.

Uitzinnig publiek, trotse ouders, alles was gericht op kinderen en er hing een heerlijke vibe. Olcay Gulsen, eigenares van Supertrash kwam als laatste de catwalk op. En zanger Monsif sloot af met hippe liedjes waar alle modelletjes en het publiek zelf fijn op dansten. De hele show was geweldig en we hebben ontzettend genoten!

Olcay Gulsen did it again! Amazing!!


Fotografie: Team Peter Stigter


Facebook share  • 240x400 UGG Australia