22
Jul

Report: INGLOT VIP-Workshop

Report: INGLOT VIP-Workshop
In samenwerking met Inglot hadden wij een super leuke winactie. Wij mochten 10 lezeressen blij maken met een VIP - INGLOT Make-Up Workshop met als thema Tropical Summer! Een geweldige prijs!

Afgelopen donderdag 19 juli was het zover, in het mooie pand, in de Inglot Store  aan de van Baerlestraat stonden de 10 winnaressen klaar om deel te nemen aan hun gewonnen VIP-workshop!

De winnaressen werden in de workshopruimte door de charmante Saray en haar assistente welkom geheten met een hapje en een drankje. Na een kort welkomstwoord kon de workshop, met als thema Tropical Summer,  beginnen. De groep van verschillende vrouwen namen leergierig alle tips en trics en hingen aan Sarays lippen. Winnares Amber, werd als voorbeeld opgemaakt. Ademloos keken de dames toe en af en toe kon je een speld horen vallen.Het doel van INGLOT is om producten van hoge kwaliteit te produceren tegen billijke en redelijke prijzen, met alleen de beste ingrediënten en grondstoffen afkomstig van de meest gerenommeerde leveranciers.

Inglot staat bekend om het Freedom Sysytem, een systeem dat bestaat uit magnetische paletten in verschillende maten. Door te mixen en te matchen van verschillende tinten oogschaduw, blushers, poeders, lipsticks en nog meer  kan je je eigen make-up pallet samen stellen en zijn er enorm veel combinaties mogelijk.  Zie voor meer informatie: http://modeagenda.nl/details/559/ontdek-het-inglot-freedom-system

En nu kregen10 lezeressen de kans om een workshop te winnen waarbij je deze fijne producten kan uitproberen.

Na de uitleg was het tijd voor weer een drankje en wat lekkers die we in de catacomben van de Inglot Store aan de hippe bar konden nuttigen. Eigenares van Modeagenda.nl, Lisanne Kerrebijn, nam van de gelegenheid gebruik om even kennis te maken met de winnaressen en te vragen wat ze van de workshop vonden.

Na de korte break mocht iedereen de winkel in om make-up te pakken. In de workshopruimte werd er naar hartelust geoefend en om raad gevraagd, welke Saray en andere medewerkster enthousiast gaven.

Verschillende kleuren en producten werden uitgeprobeerd en de tips en trics die in de workshop waren geleerd werden toegepast.
Het was bijna jammer dat de avond ten einde liep. In de store mochten de winnaressen nog even met 20% korting te shoppen, waarna iedereen voldaan naar huis ging.
Dank je wel Inglot en Maison PR voor de goede zorgen en deze geweldige win-actie!

Ook een keer mee doen met zo'n geweldige workshop? Mail dan naar info@inglotcosmetics.nl voor meer informatie. 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia