24
Jul

elite Model Look

elite Model Look

Cindy Crawford, Stéphanie Seymour, Gisele Bündchen, Frédérique van der Wal, Lara Stone, Yfke Sturm en Constance Jablonski: topmodellen die allen werden ontdekt door de grootste en meest prestigieuze modellencompetitie ter wereld: de Elite Model Look. Voor het 30ste jaar op rij geeft Elite duizenden meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden en in de voetsporen te treden van hun iconen.
 
De perfecte combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid...
Het Elite team reist de komende maanden door Nederland op zoek naar nieuw talent. Met castings in Muiden in het prachtige Explore, in Groningen op de beroemde Grote Markt en in Beek op de eveneens gezellige markt, hoopt Elite zoveel mogelijk meiden de kans te kunnen geven om deel te nemen en zo lid te worden van de prestigieuze Elite-familie. Bij de selectie van de kandidates wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om zich te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid.
 
De geselecteerde modellen in spé strijden vervolgens op 22 september aanstaande, in de toonaangevende salon van Rob Peetoom Hair + Make-up aan de Elandsgracht in Amsterdam, om een plek in de finale. Deze vindt begin oktober plaats in The Harbour Club Amsterdam en is live te volgen op  www.youtube.com/EMLNederland. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam, is het doel om een plek te bemachtigen in de grandioze World Final op 27 november in Shenzhen China. Hier zullen talenten uit de hele wereld strijden om de titel Elite Model Look 2013, een 3-jarig contract bij het Elite Model Agency Worldwide en wereldwijde bekendheid.
 
Natural is een must
Om deel te nemen aan de Elite Model Look castings moeten de kandidates voldoen aan de volgende voorwaarden:

-        Leeftijd tussen 14 en 22 jaar
-        Minimale lengte van 172cm

Inschrijven voor de castings kan via  www.elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebook pagina van Elite Nederland  www.facebook.com/EMLNederland

Aan de deelneemsters van de castings wordt gevraagd om drie recente foto's van zichzelf te uploaden/ mee te sturen. Één foto van het gezicht, één portret en één foto waarop het hele lichaam zichtbaar is. Voor deelneemsters onder de 18 jaar oud, is het verplicht om bij de casting een toestemmingsbrief van de ouders of verzorgers mee te nemen. Deelneemsters worden gevraagd om zo min mogelijk make-up te dragen en zich te kleden in lichaam accentuerende kleding. Denk bijvoorbeeld aan skinny jeans of leggings met een basic t-shirt.
 
Casting Data :
-        25 augustus : Muiden 12.00u. -17.00u. in Explore aan de Maxisweg 

-         1 september : Groningen 13.00u. -17.00u. op de Grote Markt

-         8 september : Beek  12.00u. -17.00.u op de MarktOver Elite Model Look:
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en trekt jaarlijks meer dan 350.000 deelnemers uit meer dan 800 steden, 70 landen en 5 continenten. De Elite Model Look geeft een unieke kans aan jonge meisjes om binnen te treden in de wereld van fashion. De Elite Model Look competitie is een prestigieus evenement dat open staat voor beginners met een professionele ambitie: het ontdekken van nieuwe talenten die zich zullen ontwikkelen tot de supermodellen van de toekomst met een fantastische carrière.
De EML licentie en de organisatie is in handen van het in Amsterdam gevestigde event & marketing bureau SyndiQate.
www.elitemodellook.nl
www.youtube.com/EMLNederland
 
Over Elite World:
Elite zit in het hart van wereldwijde schoonheid en stijl. Opgericht in 1972 is Elite het grootste modellenbureau ter wereld en vertegenwoordigt het meer dan 2000 modellen in vijf continenten.
De modellen van Elite sierden meer dan 1000 covers over de hele wereld met onder andere legendarische namen zoals Claudia Schiffer, Naomi Campbell en Gisele Bundchen. Elite begeleidt daarnaast ook de rijzende sterren van nu, zoals Alessandra Ambrosio, Constance Jablonski, Sigrid Agren, Eniko Mihalik en Fei Fei Sun. Ook streeft Elite ernaar om de talenten in de wereld te ontdekken door te scouten met de Elite Model Look competitie. Elite is niet alleen een modellenbureau, maar een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, de Elite Model Look competitie en world-class licensing. 

www.elitemodelworld.com
 
Elite Model Look Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door Peugeot Nederland:
"Wij zijn opgetogen over de samenwerking met Elite Model Look. De samenwerking tussen Peugeot Nederland en Elite Model Look is naast de natuurlijke verbinding van twee internationale merken van  Franse oorsprong tot stand gekomen door de gedeelde passie voor schoonheid"
www.peugeot.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia