01
Aug

Replay officiële sponsor FC Barcelona

Replay officiële sponsor FC Barcelona

Het Italiaanse Fashion Box - waaronder de merken Replay, Replay & Sons, We Are Replay, Red Seal en Replay Footwear vallen - zal de komende vier jaar de officiële sponsor zijn van zowel kleding als footwear voor het eerste FC Barcelona voetbalteam.

Replay zal zowel een officiële als een smart-casual lijn creëren voor het populaire team van FC Barcelona. De deal tussen het Italiaanse bedrijf en Barça vertegenwoordigt voor beide partijen een baanbrekende toewijding tot innovatie. Replay zal een nieuwe manier uitvinden om denim te gebruiken, waarin het traditionele jeansconcept gecombineerd wordt met het ultieme kleermakersgevoel. De klassieke indigo stof zal, voor de FC Barcelona atleten, een luxe uitvoering krijgen door middel van een uniek en exclusief, superlicht maatpak.

Fashion Box CEO, Matteo Sinigaglia: "Wij zijn meer dan verheugd over deze samenwerking. Zowel Replay als FC Barcelona streven naar excellentie in hun vakgebied en Barça is niet alleen een partner voor ons maar ook een grote bron van inspiratie. Dit is de eerste keer dat een denim company haar intrede doet in de wereld van het voetbal. Wij zijn ervan verzekerd dat de producten die wij voor hun gaan ontwikkelen de wereld zullen verbluffen."

FC Barcelona's General Director, Antoni Rossich, heeft ook zijn tevredenheid met de deal uitgesproken: "Fashion Box is een leading company in hun sector en Replay is een bekend en prestigieus merk dat, net als onze teams, een unieke persoonlijkheid heeft. De producten zijn fris, dynamisch en jong en hebben een stijl waar wij ons sterk mee identificeren. Wij delen ook een duidelijke commitment tot de wereldwijde markt - in ons geval met onze fans, en in hun geval met hun klanten wereldwijd."

Eén van de beste teams aller tijden
FC Barcelona wordt algemeen beschouwd als één van 's werelds meest prestigieuze voetbalclubs en het huidige team als één van de beste teams aller tijden. De club werd opgericht in November 1899 en heeft 170.000 leden die tevens eigenaar zijn van de club. Barça heeft gedurende haar lange geschiedenis vele successen gekend, met name 4 Champions League en 22 Spaanse Liga titels. De club staat bekend om de slogan "més que un club" - meer dan een club - welke hun sociale betrokkenheid vertegenwoordigd, hun Catalaanse identiteit, de wijde omvang van hun sport, een betrokkenheid tot hun home grown spelers en een speelstijl die gebaseerd is op aanvallen en balbezit.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia