13
Aug

Samsøe & Samsøe goes Dutch

Samsøe & Samsøe goes Dutch

Samsøe & Samsøe zet voet op Hollandse bodem! In navolging van vele succesvolle winkels in Scandinavië breidt het Deense label zijn mode-imperium uit met een eerste monobrand store in de Utrechtstrestraat in Amsterdam.

Goed nieuws dus voor de fans met een liefde voor uniek Scandinavische design. Na de lancering van hun merk in 1991 en de eerste winkel in 1993 in Kopenhagen timmeren de twee broers Claus en Preben Samsøe goed aan de weg. Om de brand awareness meer kracht bij te zetten kan uitbreiding buiten Scandinavië niet uitblijven, en Amsterdam is de perfecte plek om hun vleugels uit te slaan.


“De Utrechstestraat past goed bij het label vanwege de eigentijdse mix van winkels en horecaplekken.  De identeit van de Samsøe & Samsøe conceptstore wordt vertaald door de bekende architect Morten Hedegaard die al vele restaurants en horecagelegenheden, zoals het ‘Grand Hotel, op zijn naam heeft staan. Hij staat bekend om zijn conceptuele en vooruitstrevende aanpak wat zeker zichtbaar zal zijn in de nieuwe winkel, aldus country manager Benelux Leander Struijk.

Het label is, naast hun clean cut designs, ook gewild om hun projecten en events. Ook in Amsterdam zal het niet ontbreken aan creativiteit.

De opening van de winkel, waar zowel de vrouwen- als mannencollectie verkocht zal worden, staat gepland voor oktober van dit jaar.

Adres:
Samsøe & Samsøe
Utrechtsestraat 34
1017 VP  Amsterdam

Facebook share  • 240x400 UGG Australia