20
Aug

SIS by Spijkers en Spijkers vanaf vandaag online bij wehkamp.nl

SIS by Spijkers en Spijkers vanaf vandaag online bij wehkamp.nl

Vanaf vandaag is de mode-collectie ‘SIS’ van de Nederlandse designzussen Spijkers en Spijkers verkrijgbaar op wehkamp.nl. Vijftien ‘ready to wear’ items uit de najaarscollectie zijn te koop in het grootste online warenhuis van Nederland. De SIS- voorjaarscollectie die de zusjes begin juli op de Amsterdam Fashion Week presenteerden, is vanaf februari/maart bij wehkamp.nl verkrijgbaar.

De najaarscollectie SIS by Spijkers en Spijkers, wordt omschreven met de term ‘Sweet Rock & Roll’. Kleding met polkadots, lichte en donkere kleuren, traditionele materialen en rebelse accenten. De ontwerpen zijn comfortabel en vrouwelijk, maar ook speels en sophisticated.

Spijkers en Spijkers is het label van de Arnhemse designers en tweelingzusjes Truus en Riet Spijkers. De zusjes hebben een historische fascinatie voor de jaren ’20 wat nadrukkelijk tot uiting komt in hun designs. Spijkers en Spijkers over de samenwerking: “Doordat onze kleding te koop is op wehkamp.nl kunnen consumenten nu vanuit elke uithoek van Nederland ons merk kopen. We hopen natuurlijk dat de collectie goed loopt en de consumenten het leuk vinden. Het leukste is natuurlijk als wij vervolgens onze kleding op straat terugzien.”

De mode van Spijkers en Spijkers is een nieuwe toevoeging aan de steeds groter wordende lijst van Nederlandse ontwerpers die (een deel) van hun collectie via wehkamp.nl verkopen.

Videomateriaal van Spijkers en Spijkers tijdens de Amsterdam Fashion Week is te bekijken via onderstaande link: http://bit.ly/13kuJ8S


Facebook share  • 240x400 UGG Australia