23
Aug

VOGUE Fashion's Night Out

VOGUE Fashion's Night Out

VOGUE opent op FNO een exclusieve one night only pop-up store met boetieks, beauty, VOGUE-shop en VOGUE-café aan de Hobbemastraat.

Modefestijn VOGUE Fashion’s Night Out wordt op 5 september verrijkt met het exclusieve VOGUE Warehouse, een pop-up winkel die slechts één avond is geopend. Een monumentaal pand aan de Hobbemastraat 2 te Amsterdam wordt omgetoverd tot warenhuis waar bezoekers kunnen winkelen bij een selectie van VOGUE’s favoriete merken.

Gevestigde namen ontmoeten in het VOGUE warehouse nieuw Nederlands talent; met mini-boetieks van Marc by Marc Jacobs, Wouters & Hendrix, Rika en pas afgestudeerde designers. Naast de nieuwe collecties van deze merken heeft VOGUE zelf een shop in het pand, waar onder andere het speciale VOGUE Fashion’s Night Out Amsterdam 2013 T-shirt te koop is. In het speciale VOGUE-café wordt de catering verzorgd door the Lobster House.

In het beauty-department kunnen bezoekers een beroep doen op de diensten van het Haartheater, Redken, en de O.P.I. nailbar voor een snelle manicure of blow-dry tijdens de avond winkelen.

Deelnemende merken zijn onder meer:

Wouters & Hendrix, het Belgische sieradenhuis die in het VOGUE Warehouse voor het eerst een winkel op Nederlandse bodem opent.

Rika, die de foto-expositie Iron Girl toont en special stuks uit de Iron Girl collective verkoopt, naast klassiekers als de Star bag en de Nova jacket.

Marc by Marc Jacobs, normaal gevestigd in de Utrechtsestraat, nu voor 1 avond in VOGUE Warehouse.

Centre Neuf, de boetiek met merken als Acne, Iro en Jil Sander Navy.

Swarovski, voor de wintercollectie van 2013 is een samenwerking aangegaan met designer Shourouk. Kies je favoriete statement piece uit de collectie en laat je fotograferen!

Young Designers Duran Lantink, Loekie Mulder, Jazzkuipers, Henriette Tilanus en Anne van den Boogaard laten stukken van hun afstudeercollectie zien en customizen ieder twintig Vogue T-shirts die gedurende de avond verkocht worden.

In Het Haartheater kan je haar door de speciale hair stylist worden gedaan met behulp van de producten van Redken, waaronder de nieuwe luxe Diamond Oil.

O.P.I. verzorgt speedy manicures in de nieuwste kleuren van de San Fransisco collectie.

En nog veel meer…
Het VOGUE Warehouse is geopend van 18:00u tot 22:00u aan de Hobbemastraat 2 te Amsterdam. Kijk voor meer informatie en je uitnodiging voor alle activiteiten in het septembernummer van VOGUE.
 
Beeldcredits RVDA©


Facebook share  • 240x400 UGG Australia