26
Aug

Modekwartier pop-up store in Arnhem met succes verlengd.

Modekwartier pop-up store in Arnhem met succes verlengd.


Tijdens de  laatste editie van de Mode Biënnale Arnhem (MoBA 13) is de Arnhemse binnenstad verrijkt met een prachtige pop-up store van het Modekwartier in de Gruyterpassage. Een bijzondere winkel waar ontwerpers zélf hun eigen designs
verkopen. Door de positieve reacties en vele aanloop zal de pop-up store ook in de maand september geopend zijn.

Op zondag 1 september is er vanaf 12.00 uur  een feestelijke openingsmatinee om het nieuwe seizoen in te luiden.

Het idee voor een pop-up store is ontstaan met het doel het Modekwartier, gelegen naast de hippe wijk Klarendal, extra onder de aandacht te brengen bij een groter publiek. Een voorportaal in de vorm van een pop-up store met een  variëteit in aanbod van verschillende ontwerpers onder één dak. Van een kekke hondenriem tot limited edition T- shirts, van eco fashion tot style & sell pakketjes, van fraaie sieraden tot keramiek van van mode-accessoires tot exclusieve ready-to-wear kleding. Unieke ontwerpen in kleine oplages en handgemaakt.

De reacties van het winkelend publiek waren ten tijde van MoBA 13 ronduit positief. Daarnaast beviel het de ondernemers uit het Modekwartier goed om zich te kunnen presenteren aan een groot publiek dat de Arnhemse binnenstad bezocht. En vonden de ondernemers uit de binnenstad de invulling van het leegstaande pand in de Gruyterpassage een geweldige oplossing.

‘Normaal gesproken kom je niet zomaar aan zo’n geweldige A1 locatie. We zijn dan ook erg blij dat de pop-up store mogelijk gemaakt is door het Musis Kwartier en Achmea. Het is een passende en onderscheidende oplossing tegen de leegstand die de steden treft. En voor de ontwerpers een uitgelezen kans om zich te presenteren. Misschien een nieuw soort Bijenkorf?’ aldus initiatiefnemer Irving Vorster (mode-ontwerper van het label Irvinx, met zijn atelier en winkel aan de Klarendalseweg).

De pop-up store van het Modekwartier bevindt zich in het Musis Kwartier aan de Gruyterpassage 19. En is geopend vanaf 31 augustus t/m november.
De feestelijke (her)opening vindt plaats op zondag 1 september vanaf 12.00 uur.
Met om elk uur een modekwartiertje met een verrassende modeflits.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia