29
Aug

Shoeby opende Nederlands allereerste “fysieke” webshop

Shoeby opende Nederlands allereerste “fysieke” webshop

Stockless en staffless, innovatief winkelen op z’n best! Op 28 augustus opende Shoeby in samenwerking met retailbureau Kega in Eindhoven een uiterst bijzonder winkelconcept: de allereerste ‘fysieke webshop’ in Nederland, onder de naam Shoeby Smart Store.

One-of-a-kind
Deze onbemande en onbevoorrade ‘winkel’ aan de Emmasingel in Eindhoven, zal uitgerust zijn met een shopping window ‘from outer space’ met als absoluut middelpunt het interactieve zuil met touchscreen die rechtstreeks toegang biedt tot de Shoeby webshop. Stap voor stap wordt aan de klant uitgelegd hoe klanten hun favoriete items aan kunnen schaffen. Een zwaai met de pinpas en de bestelde producten zijn binnen enkele dagen van jou. Offline online winkelen is nog nooit zo leuk geweest!
De Shoeby Smart Store is van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 19:00 geopend en ook op koopavonden en koopzondagen. Het streven is op termijn 365 dagen open te zijn. Met de fysieke webshop speelt Shoeby in op het gegeven; simpel en snel shoppen, waarmee Shoeby gemak en servicegerichtheid voorop stelt.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia