29
Aug

Designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen

Designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen

Modebedrijf Witteveen Mode lanceert de speciale designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen, vrouwelijk en rijk van silhouet. Vanaf 12 september is de gelimiteerde kledinglijn, ontworpen door modeontwerpster en stijlicoon Sheila de Vries, verkrijgbaar in de meer dan honderd Witteveen-winkels door heel Nederland.

De unieke samenwerking tussen Witteveen Mode en Sheila de Vries heeft geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie bestaande uit 16 verschillende items, waaronder een broekpak, een tuniekblouse, blazers, blouses, pantalons, rokken, ondertops en accessoires zoals kettingen. Stoffen als bouclé, jacquard, tweed en kant in de kleuren zilver en zwart voeren de boventoon. De kleur 'royal blue' die ook veelvuldig in de collectie terugkomt is een knipoog naar Sheila's jarenlange verbintenis met het koningshuis, door haar werk voor prinses Beatrix.

Barbara van Kolfschoten, algemeen directeur van Witteveen: "Sheila voelt de Witteveen-klant perfect aan; zij kent de wensen als het gaat om stijl en pasvorm. Dat is terug te zien in de collectie. Daarnaast is de handtekening van Sheila de Vries overduidelijk terug te vinden in de modellen, de afwerking en de stofkeuzes." Sheila voegt daaraan toe: "Ik heb veel gebruikgemaakt van de kleuren zwart, zilver en royal blue. Dat zijn kleuren waar ik zelf erg van hou."

De Sheila de Vries voor Witteveen-collectie is vanaf 12 september 2013 verkrijgbaar bij alle Witteveen-winkels. Prijzen variëren van € 29,95 tot € 129,95. www.witteveen.eu

Witteveen Mode is een zelfstandig Nederlands modebedrijf met meer dan honderd eigen winkels verspreid door het land. Witteveen richt zich op de modebewuste volwassen vrouw. De collectie wordt onder eigen Witteveen label geproduceerd en is exclusief verkrijgbaar in alle Witteveen winkels.

Sheila de Vries zit al veertig jaar in het modevak, en begon met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Nu werkt zij vanuit een coutureatelier met winkel in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. Sinds 2003 ontwerpt deze gelauwerde Grande Dame van de Mode ook voor prinses Beatrix. In de jaren tachtig kleedde zij sterren als Jane Fonda en Barbara Sinatra en leverde zij collecties aan warenhuis Saks Fifth Avenue en Neiman Marcus. Verder werkt Sheila de Vries voor de modeacademie in Istanbul, waar ze regelmatig masterclasses geeft.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia