31
Aug

Dons & Diva’s Lo Spettacolo

Dons & Diva’s Lo Spettacolo

Zondag 25 augustus was het zover. De Dons & Diva’s Lo Spettacolo show in Loods 6 te Amsterdam. Mureille Lansdorf was er namens Modeagenda.nl natuurlijk ook bij en neemt jullie mee in een wereld vol creatie & fantasie.

Deze dag showden designers David Paulus, Carmicheal Byfield, Ellen Willink, Rbel en Graduates KW1C hun eigenzinnige creaties aan de pers, media en groot publiek!

Het is altijd leuk om mee te gluren achter de schermen, de heerlijk tunes van de dj en de designers, modellen en stylistes die druk bezig zijn. De modellen zijn er en het doorpassen is begonnen! Wauw, wat zie ik veel mooie designs! Er is een topteam van hairstylistes en visagisten aanwezig die keihard werken om de laatste puntjes op de 'i' te zetten, zelfs ik word onder handen genomen!  De laatste repetities worden doorgenomen en iedereen is tevreden! " Let's do this!" Het is tijd voor de Grand Finale. "Let the show begin!" De avond wordt geopend door 12 super getalenteerde Graduates KW1C designers. Het pubiek werd verrast door paraderende modellen die van de trap naar beneden kwamen. De designs waren werkelijk waar prachtig en hadden elk hun eigen verhaal. Zo passeerden Black Swan, William Shakespeare, Future Robot en veel meer inspirerende verhalen.Designer Ellen Willink en haar team waren ready to run the catwalk!  Met de jaren 50 hairlook showde de modellen de creative creaties. Ellen Willink EcoFashion staat bekend om slowfashion en gaat op deze manier niet met alle modetrends mee. De naam zegt het al, bij deze collectie heeft Ellen gebruik gemaakt van duurzaam materiaal gebruik, zoals ecostoffen of afval. Zo kwamen er zwarte jurken voorbij gemaakt van tencel, kleurige en witte linten van oude banners & vlaggen uit Den Bosch. “People, Planet, Profit - Aldus: Ellen Willink”Designers Patty de Vries & Iris van Leersum, de gezichten achter de brand Rbel, launchden deze avond hun eerste collectie. Het hele team stond smachtend  klaar om het schaakspel te spelen. De creativiteit spatte eraf. In de designs werd gebruik gemaakt van leer & lak materialen en eigen ontworpen artistieke prints op de witte shirts & tops!  Rbel wist de aandacht van het publiek scherp te houden, door alle gebeurtenissen op de catwalk. Het was een enorm spektakel. “Het is een droom als Kanye West ooit onze kleding zou kopen” - Aldus Iris van LeersumIn de 2de helft van Dons & Diva’s Lo Spettacolo stond het team van de geweldige designer Carmicheal Byfield klaar om de catwalk te rocken. Het mannelijk schoon, gekleed in print broekpakken in diverse kleuren, materialen en prachtige schoen keuze sierden de catwalk. Designer Carmicheal Byfield met zijn vele talenten liet ons zien dat hij het nog in zich had.. So he rocked his catwalk!Last but not least, de ster van de avond designer David Paulus. Zijn collectie No Name is geinspireerd door een mix van zijn eerdere collecties en de legendarische Anna Wintour. Het blijft altijd weer een verrassing met David Paulus. De prachtige modellen showden zijn creaties lopende op 20 cm kleurrijke plateau schoenen en geheel in stijl bijbehorende grote shopperbags! "Ik ben volledig meegenomen in zijn wereld vol fantasie waar alles kan". I Loved it!Het was een Topshow! Ik heb genoten van deze geweldige avond! Bedankt Dons & Diva’s Lo Spettacolo voor deze enerverende dag! 
Photography: Prasantha Yahampath

Blog: Mureille Lansdorf


Facebook share  • 240x400 UGG Australia