04
Sep

Designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen

Designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen

Modebedrijf Witteveen Mode lanceert de speciale designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen, vrouwelijk en rijk van silhouet. Vanaf 12 september is de gelimiteerde kledinglijn, ontworpen door modeontwerpster en stijlicoon Sheila de Vries, verkrijgbaar in de meer dan honderd Witteveen-winkels door heel Nederland.

De unieke samenwerking tussen Witteveen Mode en Sheila de Vries heeft geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie bestaande uit 16 verschillende items, waaronder een broekpak, een tuniekblouse, blazers, blouses, pantalons, rokken, ondertops en accessoires zoals kettingen. Stoffen als bouclé, jacquard, tweed en kant in de kleuren zilver en zwart voeren de boventoon. De kleur 'royal blue' die ook veelvuldig in de collectie terugkomt is een knipoog naar Sheila's jarenlange verbintenis met het koningshuis, door haar werk voor prinses Beatrix.Barbara van Kolfschoten, algemeen directeur van Witteveen: "Sheila voelt de Witteveen-klant perfect aan; zij kent de wensen als het gaat om stijl en pasvorm. Dat is terug te zien in de collectie. Daarnaast is de handtekening van Sheila de Vries overduidelijk terug te vinden in de modellen, de afwerking en de stofkeuzes." Sheila voegt daaraan toe: "Ik heb veel gebruikgemaakt van de kleuren zwart, zilver en royal blue. Dat zijn kleuren waar ik zelf erg van hou."

De Sheila de Vries voor Witteveen-collectie is vanaf 12 september 2013 verkrijgbaar bij alle Witteveen-winkels. Prijzen variëren van € 29,95 tot € 129,95. www.witteveen.euFacebook share  • 240x400 UGG Australia