09
Sep

Blog: Loïs & Myrna

Blog: Loïs & Myrna

September. Een nieuwe maand, een nieuw seizoen. Een maand waarin vele verschillende dingen een nieuwe start maken. Zo ook bij Mode Agenda. Want deze week komen wij, Myrna en Loïs, het Mode Agenda team voor het komende seizoen versterken!

Deze week stond in het teken van vele nieuwe indrukken, mensen ontmoeten, het bedrijf Mode Agenda beter leren kennen en natuurlijk de eerste stappen gezet naar een goede samenwerking met elkaar. Deze blog zal jullie op de hoogte houden van de werkzaamheden die achter de schermen plaatsvinden bij Mode Agenda.Even voorstellen..

Loïs Palm (23)

Mijn naam is Loïs en ik studeer momenteel aan het Amsterdam Fashion Institute, waar ik de richting Fashion & Branding volg. Binnen deze opleiding leren we hoe je het beste een merk “brand” en neerzet in de huidige markt, specifiek gericht op mode. We leren concepten te bedenken en deze professioneel uit te werken. Het is een pittige opleiding waarbij steeds vernieuwende creativiteit en originaliteit om de hoek komen kijken. Desalniettemin heb ik het onwijs naar mijn zin en leer ik ontzettend veel. Nu eens kijken hoe ik het in de praktijk er van af zal gaan brengen…

Mijn werkzaamheden bij ModeAgenda zullen onder andere bestaan uit het bedenken van nieuwe marketingstrategieën waarbij we Mode Agenda nog beter op de kaart willen krijgen. Daarnaast houd ik mij bezig met het contact houden van partners, verschillende mode organen en PR-bureaus. Onderhoud van social media en het schrijven van reviews van de verschillende evenementen die ik zal gaan bezoeken. Kortom: een stage met veel diversiteit!Myrna van Gils (20 jaar)

Mijn naam is Myrna en ik studeer International Event, Music And Entertainment studies communicatie op Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Kort gezegd studeer ik aan een communicatie opleiding. Binnen mijn opleiding ben ik bezig met een specialisatie binnen de music, entertainment of event branche. We zijn binnen deze opleiding heel gevarieerd bezig met communicatie, marketing, schrijven, creatieve vernieuwende concepten bedenken en ontwerpen. Hierdoor krijg ik te maken met veel onderdelen van het vak, wat ik erg tof vind! Hierdoor leer ik op verschillende gebieden veel en ben ik altijd wel bezig met iets wat mijn interesse wekt.

Wat ik vooral bij Mode Agenda ga doen is ongeveer te vergelijken met wat Loïs gaat doen, wij zullen dan ook veel samen werken. Ik zal zelf veel bezig zijn met het up to date houden van de facebook en website. Buiten dat houd ik contact met nieuwe- en bestaande klanten, PR-bureaus en verschillende mode organen. Wat ook een onderdeel van mijn stage gaat zijn, is er voor zorgen dat Mode Agenda nog groter wordt door middel van nieuwe ideeën, concepten en marketingstrategieën. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden is het af en toe bezoeken van een leuk mode evenement. Hier zullen we dan ook altijd een interessante review over schrijven. Genoeg te doen dus, maar wel met veel plezier!Facebook share  • 240x400 UGG Australia