12
Sep

Lancering van Collection PRC groot succes!

Lancering van Collection PRC groot succes!

Op 10 september is de zomercollectie 2014 van Collection PRC gelanceerd in Little Buddha te Amsterdam. Maar liefst 600 genodigden konden genieten van een heerlijk diner en een wervelende modeshow, waarin duidelijk te zien was welke koers het merk voert.

Maria Tailor en Tamara Elbaz, o.a. bekend van het RTL-5 TV programma Modemeisjes met een missie, hebben eerder dit jaar Collection PRC overgenomen van de Zantman Modegroep. Met de overname hebben de dames het merk nieuw leven ingeblazen.

Maria Tailor: “Het was voor ons een enorm spannende avond. We hebben onszelf toch een beetje moeten bewijzen en wat mij betreft is dat gelukt afgelopen dinsdag! Ik ben super blij met de positieve respons die we hebben gekregen, de leuke reacties zijn echt boven alle verwachtingen!
Tamara Elbaz: de collectie is enorm goed ontvangen. We hebben dankzij de geweldige avond nog eens twintig extra aanvragen binnen van winkels die de collectie willen inkopen en dat naast de vele verkooppunten die we al hebben. Tevens hebben we diverse internationale aanvragen gekregen
en hebben meerdere magazines zich bij ons gemeld om iets leuks met ons op te zetten. Ik ben echt overweldigd door de respons van onze modeshow...in 1 woord fantastisch!

Collection PRC is een vooruitstrevend modemerk met super vrouwelijke en stijlvolle artikelen. De glamourvrouw die ongeacht wat zij doet of waar zij is, er altijd sexy en chic uit wil zien; dit is de vrouw die kiest voor Collection PRC!

COLLECTION PRC BETEKENT:
* ultieme luxe voor een commercieel verantwoorde prijs * sexy uitstraling
* stardom luxe
* glitter & glamour

PRC Collection

KLEUREN
Een uitgebalanceerde mix van nudes, eventueel gecombineerd met verschillende witten en zwart, radiante kleuren voor de zomer als zonnig geel, oranje en turquoize, soms met metallic effecten over kleuren heen - dit alles met de belangrijkste kleur uit de collectie gecombineerd: goud!


MATERIALEN
De luxe uitstraling van alle verwerkte materialen zorgt voor een glamoureuze sfeer. Alle binnenkanten van de modellen zijn met aandacht afgewerkt, denk bijvoorbeeld aan een contrasterende satijnen piping langs de naden. Bijzonder bewerkte stoffen met pailletten, harige garens en applicaties zorgen voor een extra accent. Subtiele combinaties van mat en glans creëeren een sexy look. Collection PRC brengt zes collecties per jaar uit en wordt geproduceerd in samenwerking met de Zantman Modegroep.

http://www.collection-prc.nl/


Facebook share  • 240x400 UGG Australia