13
Sep

Behind the scenes - Mode Agenda

Behind the scenes - Mode Agenda

Wat was het weer een drukke week bij Mode Agenda vol ideeën, meetings en het bezoeken van evenementen. Wat vliegen de dagen tijd toch snel voorbij! Denkende dat ik net mijn tweede week erop heb zitten, wat voelt alsof ik al veel langer deel uit maak van het Mode Agenda team. Ik beschouw dat als een goed teken, periodes van drukke tijden zijn altijd hectisch, maar wel ontzettend leuk en vooral leerzaam!
Give me a B-I-N-G-O

Een goede start van de week. Maandag ochtend hadden we een leuk gesprek met de dames die het PEARL event organiseren wat op 19 & 20 oktober plaats zal vinden in de jaarbeurs Utrecht. Het evenement zal een combinatie worden van fashion, beauty & lifestyle. Waar toegang normaliter alleen verleend wordt aan professionals, maakt PEARL de deuren open voor alle geïnteresseerden. Mode Agenda zal op het evenement zelf ook aanwezig zijn met een grote ‘wall’  waar jij samen met je vriendinnen als echte celebrities op de foto kunnen gaan. Daarnaast kun je toffe prijzen winnen. Gaaf toch?

In de avond waren we uitgenodigd om deel te nemen aan de Glamour Bingo die plaatvond in de Gummmbar. We stapten een glitterige roze wereld binnen, waar de hoofdprijs vanaf de tafel al naar ons en de 150 andere deelneemsters zat te lonken: Een Louis Vuitton tas!

Helaas zat de hoofdprijs er voor ons niet in, maar Myrna heeft wel een mooie horloge gewonnen van het merk Supertrash. We hebben onwijs gelachen die avond en het is zeker de moeite waard om met je vriendinnen een avond naar de Glamour Bingo te gaan. Binnenkort komt er een Christmas Edition aan. Doen!
Meet City Sabs

City Sabs is een nieuw tassen label die exclusieve handgemaakte tassen produceert. Het brein achter SABS kwamen langs bij Mode Agenda om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. De afgelopen twee weken heb ik al veel verhalen gehoord over verschillende brands. Wat is hun verhaal? Waar zijn zij uniek in? Waar lopen ze tegen aan? Waar willen ze staan over 5 jaar? Erg interessant en inspirerend om dit soort verhalen te horen!

Dinsdag 17 september zal Sabs een hele tofffe fotoshoot houden in Amsterdam, en wij van Mode Agenda mogen daar bij zijn! We zullen een sneak preview geven van de shoot en praten ook met de ontwerper over zijn visie.Daarnaast zijn we bezig met de goodie bag die in november er weer zit aan te komen, dus stay tuned!

Genoeg leuke dingen die er aan zitten te komen, houd Mode Agenda in de gaten voor nog meer leuke up-dates.Liefs,

Loïs


Facebook share  • 240x400 UGG Australia