16
Sep

Suit Roller

Suit Roller
ROLLOR® HOUDT ZELFS HET STRAKSTE PAK STRAK
Een pak meenemen zonder te kreuken? Lastig. Een zakenreis zonder pak? Ook lastig. Daarom lanceert ROLLOR de suitroller, een innovatie op het gebied van het meenemen van kleding. Oprollen om niet te kreuken, het klinkt misschien onlogisch, maar dankzij de rollology® technology werkt het. En hoe. Omdat het pak niet wordt gevouwen en er geen druk op de kleding staat, reist het mee zonder een kreukje te krijgen. Bij aankomst even uithangen en klaar. De suitroller werd vandaag gelanceerd in Amsterdam. Ruben Nicolai, zonder een kreukje in zijn pak, overhandigde het eerste exemplaar aan Sigrid Ivo, directeur van het Tassenmuseum in Amsterdam. De suitroller wordt opgenomen in de collectie van het museum en is vanaf vandaag online verkrijgbaar en bij  lederwaren- en herenmodezaken.
Veilig opgerold

Of je nu met auto, fiets, trein, vliegtuig of helikopter op pad gaat, voor de suitroller maakt het geen verschil. Je pak zit veilig opgerold en blijft kreuk- en vouwvrij. Het werkt dankzij de gepatenteerde rollology® technology, die zowel colbert als pantalon beschermt tegen alles wat een strak pak minder strak maakt. Het lijkt misschien alsof het pak klem zit in de roller, maar het tegendeel is waar. Er is precies genoeg ruimte vrij om ervoor te zorgen dat alles precies zo uit de roller komt als het erin ging. Om de verzorgde look compleet te maken is er ook een tieroller, die stropdassen keurig in vorm en stijl houdt. Zo kom je goed voor de dag, waar ter wereld je ook uit- of afstapt.
 
Perfect pak
Teun van de Laan, bedenker van de rollor suitroller, is enthousiast over de lancering van zijn product: “Een pak een reis kreukloos laten overleven – ik heb er werkelijk van alles voor geprobeerd. Zonder succes, totdat ik de suitrollor ontwikkelde. Een pak gaat er door vouwen en door druk verfrommeld uitzien, de oplossing ligt dus in het elimineren van vouwen en druk. Dat is precies wat we met de suitroller doen. Of je ‘m nu in je koffer, het bagagevak van het vliegtuig of achterop de fiets stopt, het pak blijft beschermd. Ruben Nicolai is net als ik vaak op pad en weet hoe irritant het is als je pak er niet perfect uitziet. Voor mensen zoals hij en ik is de rollor de perfecte oplossing – en voor velen met ons!” 
 
Prijs en verkrijgbaarheid
De suitroller en tieroller zijn te koop bij de betere modezaak , lederwaren-, tassen- en designwinkel en online via http://www.rollor.com. Behalve in Nederland worden Rollor producten ook verkocht in België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Meer landen en meer producten worden spoedig aan het aanbod toegevoegd. De suitroller is verkrijgbaar voor €179,- en de tieroller is €59,-. Zie voor meer informatie over de producten en de gepatenteerde rollology technologyhttp://www.rollor.com & http://rollologytechnology.com.  

credits: PUUR PR 


 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia