19
Sep

New Babylon & Restaurants

New Babylon & Restaurants

Den Haag, donderdag 19 september - Een oude bekende maakt in Den Haag haar rentree. De hofstad heeft er vanaf vandaag namelijk een nieuw, eigentijds winkelcentrum bij: New Babylon Shops & Restaurants. Een winkelcentrum met een bijzondere mix van bekende merken en lokale speciaalzaken. Bas Maingay, directielid Babylon Den Haag B.V., opende vandaag officieel de deuren van het winkelcentrum voor publiek. De Grand Opening volgt later dit jaar waarbij ook Fashion Factory Outlet (5.000 m2) op de eerste verdieping opent.
 

“Geheel vernieuwd is New Babylon Shops & Restaurants aan Den Haag teruggegeven. Een innovatieve en eigentijdse plek om te winkelen en ontspannen waar iedereen welkom is”, aldus Maingay. “New Babylon is vanaf nu de plek in Den Haag waar hét gebeurt en shoppen voor bezoekers een ware beleving wordt”.

Winkelend publiek in het pas geopende New Babylon. Fotograaf: Bastiaan van Musscher
Klik op de foto voor het beeld in hoge resolutie

Een mix van bekende merken en lokale speciaalzaken
Op de begane grond van New Babylon is een mix te vinden van winkels voor mode, lichaamsverzorging en gezondheid, een supermarkt en services. Ook is er ruim plaats voor horeca, zoals D.E Café, Greenbean, Sticky Rice, Oodlz, Frozz, Piazza Bar & Restaurant. 

Winkels in New Babylon Shops & Restaurants zijn onder meer Jack & Jones, Vero Moda, Mango, Spar City Store, AKO, De Tuinen, Coolcat, ONLY, Fashion by GAUDI, Sendra Boots & More by GAUDI, Home & Gifts by GAUDI, De Buren, Castello, Mr.Smith, Delice en Sixt. Een aantal lokale namen vestigen zich in het nieuwe winkelcentrum waaronder het Brabants Lederwarenhuis, toptraiteur Dungelmann en conceptstore northbound. Dit benadrukt het Haagse karakter van New Babylon. 

Beleving staat in New Babylon centraal
Shoppen in New Babylon is een ware beleving. Geregeld worden bezoekers van het nieuwe winkelcentrum verrast met bijzondere concepten: van 24/7 digitaal shoppen tot mobiel betalen en van click & collect tot geur- en geluidsbeleving. Er is een speciale New Babylon zomer- en wintergeur ontwikkeld, die door het winkelcentrum wordt verspreid. Ook is er een vast aantal conceptstores waarmee wordt ingespeeld op de verschillende seizoenen en doelgroepen. Op de vernieuwde (mobiele) websitewww.newbabylon.nl komen social media activiteiten, aanbiedingen, events en het totaalconcept van New Babylon bijeen. De Experience Store, een winkel waar consumenten innovaties kunnen zien en beleven, is hier ook een voorbeeld van. 

“Wij willen onze klant écht een beleving meegeven. Iedereen die in New Babylon komt willen we inspireren en continue verrassen, mede door wisselend aanbod aan te bieden, aldus Babette Marsé, mall manager New Babylon, verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de retailers die zich richten op de consument.

Babette Marsé, shopmanager New Babylon, Bas Maingay, 
directielid New Babylon & Victoria Koblenko heffen het glas op het zojuist geopende 
New Babylon Shops & Restaurants. Fotograaf: Bastiaan van Musscher

Bezoekers denken mee
Met het New Babylon amBassadors programma wordt de bezoeker gevraagd wat hij of zij graag ziet (terug)komen in New Babylon. Meer kunst, design of loungeruimtes? Of wellicht wil de amBassador een eigen conceptstore runnen in high fashion, cupcakes of gadgets? Ideeën kunnen in New Babylon bij een amBassadorsbooth of de Experience Store worden gedeeld. De beste ideeën worden wellicht gerealiseerd! New Babylon selecteert acht amBassadors die mogen genieten van bijzondere privileges. Zoals VIP-treatments op members-only koopavonden, field trips naar andere shopping malls en shoppingtegoed om in de New Babylon shops te besteden. De eerste prijs voor de amBassador met het beste idee is een geheel verzorgde shoppingtrip.

Victoria Koblenko, eerste New Babylon amBassador voor de amBassador store. 
Fotograaf: Bastiaan van Musscher

Victoria Koblenko, de eerste New Babylon amBassador, gaf tijdens de opening aan een Fair Trade fashion store of store voor jong Nederlands modetalent terug te willen zien in het eigentijdse shoppingcentrum.

Over New Babylon
New Babylon Shops & Restaurants is onderdeel van New Babylon, A New City in the City, met een mix van wonen, werken en winkelen. In New Babylon vind je naast een winkelcentrum een uitgebreid aanbod aan kantoren en twee woontorens met luxe appartementen en penthouses. New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag (Haagsche Bos) en station Den Haag Centraal. Een heerlijke plek om te wonen, werken, eten, cocktails drinken, relaxen, shoppen, sporten of simpelweg te genieten van het fantastische uitzicht.

New Babylon amBassador en volg New Babylon op Facebook of op Twitter via http://@NewBabylon

 

 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia