27
Sep

Opening eerte flagshipstore Belaqise

Opening eerte flagshipstore Belaqise
Vrijdag 27 september vindt de officiele opening plaats van de eerste flagshipstore van het Nederlandse modehuis Belaqise, gevestigd in een monumentaal pand in Rotterdam. 

De opening wordt feestelijk gevierd, met bubbels, chocola, een lekker muziekje en natuurlijk de nieuwe collectie! Iedereen is welkom!

Opening Belaqise Event

Het Nederlandse modehuis Belaqise, opgericht in juni 2012 door econoom Ahmed Mahla, biedt een elegante kledinglijn voor vrouwen die weten wat ze willen. Modern comfort, met een klassieke uitstraling. Geschikt voor ieder moment van de dag. De ruime collectie bestaat onder andere uit mantels, trenchcoats, blouses en colberts gemaakt van eerlijke, luxe materialen als cashmere, merino en alpaca wol. Elk item is afgewerkt met speelse details zoals een felgekleurde bies of voering. Het uitgangspunt van Belaqise is kleding maken waarin iedere vrouw zich goed voelt. Daarom heeft Belaqise een eigen maatsysteem ontwikkeld: 'Sheyp' gaat uit van verschillende lichaamstypen, zodat iedere vrouw er in Belaqise goed uitziet.


Herfst/winter 13/14 collectie
De tweede collectie van Belaqise toont dat het merk staat voor stijlvolle kwaliteit. Feminine without being trashy and luxurious without being loud. Verfijning, luxe en elegantie, zonder in te leveren op draagcomfort. Met een vleugje Arabische charme. Een heel designteam werkt met passie en toewijding aan de collecties. De moderne klassiekers van Belaqise kenmerken zich door vrouwelijke silhouetten, opgebouwd uit strakke lijnen afgewisseld met soepel vallende delen. Deze combinatie geeft iedereen de vrijheid om de designs een eigen draai te geven: ieder item kan op meerdere manieren gedragen worden. De campagne is geschoten door Philip Riches en de styling is gedaan door Roel Schagen. Maar minstens zo belangrijk is het onconventionele gedachtegoed achter het modehuis dat voormalig Shell-man en econoom Ahmed Mahla in 2012 oprichtte, gefascineerd door de wereld van de mode die hem plotseling trof toen hij weer eens met zijn vrouw ging winkelen... Belaqise wil een merk zijn dat trouw is aan zijn klanten, en hen via de kledingstukken omringt met oprechte aandacht.


De collectie van Belaqise is onder andere verkrijgbaar via: www.belaqise.com.


Vier je de opening vandaag met ons mee?
See you there!

Belaqise
Oude Binnenweg 139
3012 JD Rotterdam

Facebook share  • 240x400 UGG Australia