29
Sep

Crocs zijn cool! Crocs Comfort Hunt

Crocs zijn cool! Crocs Comfort Hunt


Crocs gek en saai? Helemaal niet! Daar zijn wij helemaal van overtuigd. In het kader van National Comfort Day organiseerden het populaire PR-bureau Maison PR en Crocs de 'Crocs Comfort Hunt'. Een super leuke 'hunt' waar pers en BN-ers aan meededen.

Woensdag 25 september was het zover. Al van te voren hadden we een leuke uitnodiging gehad en hints over deze bijzondere middag.  Bij binnenkomst werden we welkom geheten door Maisonette Silvana en haar team. We werden naar een tafel begeleid die vol met schoenen in verschillende soorten en maten stond. Nu zou je denken dat Crocs alleen maar plastic schoeisel heeft. Maar niets is minder waar. Er zijn ook Crocs in leren en suede uitvoering. Erg gaaf! 

Tot onze verrassing mochten  we een paar schoenen uitkiezen waar we die middag onze comfortabele tocht mee mochten volbrengen.

Dolgelukkig met onze nieuwe Crocs!
 

We waren blij verrast dat er zoveel verschillende Crocs waren! Na een aantal paren te hebben gepast koos Noa voor de Modessa Suede Button Boot en ik voor  de Lopro Suede High Top Sneaker. Zijn ze niet supergaaf?

Onze geweldige Crocs!
 

Met Vera van der Horst ( actrice in o.a. Spangas), haar vriendin Marijn, Noa en ik gingen we de strijd aan tegen 4 andere groepen. Het programma was niet mis, om ons extra comfortabel te laten voelen waren er heel veel leuke activiteiten geregeld. Andere deelnemers, en dus onze tegenstanders, waren onder andere Mounira Mansour, Laura Ponticorvo, Iraida Berkhout en nog een aantal andere meiden. 
 


De tegenstanders ;-)
 
Trots fietsten we op de fietsen die MaisonPR voor ons beschikbaar had gesteld naar de eerste opdracht. Onze eerste opdracht was in de Hästens Sleepstore  aan de van Baerlestraat in Amsterdam. We moesten daar een 'comfortabele' foto maken. We kwamen in de mooie winkel al snel op een paar ideetjes. Hier onder zie je ze.

Zijn onze Crocs goed te zien?


Opdracht 2 was: een foto maken in een onconfortabele houding. 

Oncomfortabel in het Vondelpark
 

Na onze oncomfortabele foto stond was onze volgende stop bij The College Hotel. Hier kregen we een heerlijke voetmassage en handmassage van By Fabi. We namen hier gelijk even de tijd om onze social media bij te werken. Op de foto zie je Vera en Marijn. Vera geniet zichtbaar van de massage en ook Marijn genoot!Na de heerlijke massages was het weer tijd om verder te gaan. Op de agenda stond het Conversatorium Hotel. Hier kregen we een heerlijke High tea. Er waren nog meer teams die lekker aan hun thee zaten te nippen. We bewonderden elkaars nieuwe Crocs-schoenen en kletsten gezellig wat bij.


Een heerlijke High Tea in het Conversatorium Hotel ( foto: Marijn)

Onze laatste stop was Dr. Fish. Dr. Fish is dé trend op wellnessgebied. Nadat we onze schoenen hadden uitgedaan werden we meegenomen naar een ruimte waar de behandeling plaats zou vinden. Onze handen en voeten werden eerst gewassen en daarna mochten we plaatsnemen op de behandelstoelen. Onze voeten en handen lieten we langzaam naar beneden zakken. Het voelde in het begin best vreemd, dus we zaten ook wel een beetje gespannen. Maar op de duur wende het en kunnen we zeggen dat het een heerlijke relaxe ervaring is.  De perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid!   Met een speciale voeten en handencreme smeerden we onze voeten in. Naast een schone huid, hadden we na de behandeling ook lekkere zachte handen en voeten. The Original Dr. Fish is iets wat je moet ervaren! Het is superleuk om te doen! Voor meer informatie: http://www.theoriginal-drfish.nl/Onze allerlaatste stop was bij de Crocs Store in de Kalverstraat. Hier stonden lekkere drinks & bites klaar en nog meer deelnemers en Maisonettes. Silvana maakte de winnaars van de Crocs Comfort Hunt bekend. De winnaars kregen een heerlijke verwenpakket mee en een mooie oorkonde. Alle andere deelnemers kregen een goedgevulde goodiebag mee.


De terechte winnaars
 

Crocs gek en saai? Helemaal niet! Daar zijn wij helemaal van overtuigd. Crocs zijn cool en de schoenen lopen heerlijk! Ook zo nieuwsgierig naar alle Crocs, ga dan naar www.crocs.nl?  We hebben echt ontzettend genoten van deze supergave middag. MaisonPR & Crocs... Bedankt!

 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia