01
Oct

Donker Personal Style stores worden Lincherie

Donker Personal Style stores worden Lincherie
Schellebelle. In maart 2013 tekenden Re-Tail B.V. en lingeriefabrikant Van de Velde een overname-overeenkomst waarbij Van de Velde de Donker Personal Style Stores overnam. Re-Tail BV, geleid door de familie Donker, baatte in Nederland een groep van 11 winkels uit onder de merken Lindessa, Livera en Jackie.D. Van de Velde exploiteert in Nederland de franchiseketen Lincherie. In de loop van de maand september zullen alle Donker Personal Style Stores, omgevormd worden tot Lincherie.

Overname zorgt voor versterking van het Lincherie merk
Lincherie gelooft sterk in het premium segment in de lingeriemarkt en is ervan overtuigd dat de Donker winkels veel potentieel bieden om samen een sterk verhaal te schrijven onder het Lincherie-merk. Lincherie zet met de overname een verdere stap in haar ontwikkeling op de Nederlandse markt. Met het toetreden van de Donkerwinkels zal de Lincherie-groep  uit ongeveer 30 winkels bestaan. De ligging van de Donkerwinkels sluit goed aan bij de actuele ligging van de huidige Lincheries. Het zorgt voor een duidelijke aanwezigheid in de grote regio rond Amsterdam, waar Lincherie tot op heden niet echt actief is.

Kris Lambert, retail manager Lincherie: “We zijn uiteraard verheugd met de uitbreiding van de Lincherie-groep, het betekent een grote stap vooruit in de ontwikkeling van ons merk. De 11 Donker winkels zullen Lincherie helpen een betere geografische spreiding te krijgen in Nederland, betere zichtbaarheid in de markt en meer naamsbekendheid. Zo kunnen onze ervaren lingerie stylistes nog meer vrouwen persoonlijk begeleiden bij de keuze van de perfecte lingerie- of badmodeset.”Lincherie, dé specialist in lingerie-advies.
Omdat Lincherie gelooft dat échte schoonheid van binnen zit, willen we vrouwen meer zelfvertrouwen geven door hen te tonen hoe de juiste lingerie haar look kan verbeteren en haar laat stralen! Door onze ervaring en kennis, kunnen we vrouwen de ‘perfecte pasvorm’ aanbieden: lingerie op maat van hun lichaam, hun levensstijl en persoonlijkheid. Dit is belangrijk want 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat.
Gewaardeerd door de consument

Met doorgedreven service aan de consument (Lingerie Styling), met goed opgeleid en gemotiveerd personeel die persoonlijk advies geven over premium merken en producten van hoge kwaliteit in mooie, aangename paskamers en winkels wil Lincherie haar positie op de Nederlandse markt versterken. Dat dit concept ook gesmaakt wordt door de consument bleek recent uit de GfK Fashion Award 2013 waar de consument Lincherie verkoos als beste lingerie-winkel in Nederland.

Ontdek Lincherie
Wilt u een persoonlijk advies van een lingerie stylist zelf ervaren? Neem dan contact op met één van de Lincherie-filialen en maak een afspraak. Een lingerie styling sessie is gratis en duurt ongeveer een half uur.

Perscontact
Lincherie - Liesbeth De Keyser - liesbeth.dekeyser@vandevelde.eu - Tel: 0032-497.456.916.

www.lincherie.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia