10
Oct

TINK Amazing Shop Windows - Sprookjesachtige etalages sieren Haagse binnenstad

TINK Amazing Shop Windows - Sprookjesachtige etalages sieren Haagse binnenstad

Save the date: winter event TINK. Sprookjesachtige taferelen en verrassende kunstwerken achter glas toveren in december de Haagse binnenstad om tot een waar winter wonderland. Een winkelparadijs waar shoppers de ogen uitkijken, ook vóór ze de winkels ingaan. Net als voorgaande jaren gaan de Haagse ondernemers de creatieve strijd met elkaar aan in het maken van de allermooiste etalages, met dit jaar als thema Koning Winter. Ook het winkelend publiek maakt kans op allerlei mooie prijzen door te stemmen op een etalage. Op 12 december gaat de wedstrijd met veel tam tam van start.

Winkelen in Den Haag wordt in december een ware beleving. De ondernemers in de binnenstad toveren hun etalages om tot bezienswaardigheden en strijden onderling om als beste te eindigen. Vanaf 12 december start de wedstrijd, op 19 december wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn. Maar niet alleen de ondernemers doen een gooi naar de prijzen, ook het winkelend publiek kan mooie prijzen winnen. Door via Facebook of het stemformulier te stemmen op een etalage maakt de bezoeker kans op een wintersportreis voor twee personen. Tinkerbell spotten in één van de vele etalages levert ook mooie prijzen op. Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels hoeft het publiek geen etalage te missen.

Save the dates
TINK is niet alleen een wedstrijd van mooie etalages, rondom het event gebeurt er ook van alles in de Haagse binnenstad. Hierbij alvast de allerbelangrijkste data van TINK, om met rood te markeren in de agenda!


12 december:     TINK gaat groots van start
14 & 15 december:  TINK XL met een bijzonder entertainment-programma in de Haagse binnenstad
19 december:     Bekendmaking winnende etalage
21 december:     Shoppingnight tot 21.00 uur
26 december (tweede kerstdag):  Winkels zijn geopend, tevens laatste dag van TINK

TINK Amazing Shop Windows is een winterevenement waarbij retail, cultuur en creatieven met elkaar samenwerken. Den Haag wil zich hiermee onderscheiden als internationale winterwinkelstad. TINK roept niet alleen winkeliers maar ook creatieven op om zich in te zetten voor oogstrelende etalages binnen het thema. Dit jaar is dat Koning Winter, vanwege de viering van 200 jaar Koninkrijk en de kroning van de eerste mannelijke vorst sinds tijden (toevallig ook een onvervalste Hagenees) en dat Den Haag hofstad is. Bezoekers kunnen via Facebook of het stemformulier op hun favoriete TINK-etalages stemmen in drie categorieën: Creatief, Warenhuizen & ketens en Ondernemers. TINK is een initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. Naast TINK wordt in de decembermaand nog veel meer georganiseerd om Den Haag aantrekkelijk te maken voor een langer bezoek met verblijf, zoals de wintermarkt bij de Grote Kerk op 8 december, de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout van 19 tot en met 22 december en het nostalgisch wintercircus Carnivale. Voor meer informatie zie www.denhaag.com en www.binnenstaddenhaag.comWebsite:   www.tinkthehague.com


Facebook share  • 240x400 UGG Australia