14
Oct

Face This

Face This
Fair fashion lovers op gastenlijst van vrijwel alle Amsterdamse clubs

Wie de hele maand oktober van de Face This foundation een T-shirt koopt, maakt kans om op vrijdag 1 november bij alle belangrijke clubs van Amsterdam op de gastenlijst gezet te worden. Face This is een T-shirtlijn die haar T-shirts ontwerpt met tekeningen gemaakt door Indonesische basisschoolleerlingen. Van de opbrengst wordt voor deze kids een middelbare school in Bogor gebouwd. Face This verloot twee van deze VIP nachten onder iedereen die in oktober een T-shirt koopt, maar ook aan degene die het grootste aantal T-shirts bestelt. De winactie gaat maandag 14 oktober om 12.00 uur op http://www.facethis.org/guestlist live.

De Melkweg, Club Air, Jimmy Woo, Trouw, Sugar Factory, Studio 80, Panama en Bitterzoet: degenen die de guestlist actie van Face This winnen, krijgen een ongekend gevarieerd programma voorgeschoteld. Van een Babylon Circus concert (Melkweg) via de solo nacht van Benny Rodrigues (Trouw) tot een knallende set van DJ Rush (Club Air): 1 november hoeft voor een tweetal Face This supporters geen geheimen te kennen. En dat allemaal zonder in de rij te hoeven staan.

T-shirts
Al 5 jaar zet stichting Face This zich met een bijzondere T-shirtlijn in voor schooltjes door heel Indonesië. Het leuke hieraan is dat de leerlingen van deze schooltjes, met zelfgemaakte tekeningen, de prints mede mogen vormgeven. Elke collectie staat in het teken van één school. En met de opbrengst van elk T-shirt supporten ze de gemarginaliseerde schooltjes van de kids die de tekeningen maakten. Momenteel verkoopt Face This T-shirts voor een school nabij Bogor.

Guestlist
‘Met een Face This T-shirt ben je gewoon een held, want je verbetert er het onderwijs in Indonesië mee. Vandaar dat we ontzettend blij zijn dat de Amsterdamse clubs onze helden een plekje op de guestlist willen geven,’ aldus Jos van der Hoek (oprichter Face This). Face This mag 2x2 personen blij maken met deze winactie. Het eerste setje gelukkigen wordt random gekozen: iedereen die in oktober een T-shirt gekocht heeft, dingt automatisch mee met deze actie. Maar wie het goede doel extra wil steunen en koste wat het kost wil winnen, moet zorgen dat ie zoveel mogelijk shirts aanschaft. Want het tweede setje gelukkigen gaat naar degene die de grootste order geplaatst heeft.

#200tees
Deze guestlist actie is een onderdeel van de #200tees actie van Face This. Om voor de school in Bogor het benodigde budget rond te krijgen, moeten er nu nog 200 T-shirts verkocht worden. 200 tees dus. De stichting laat via haar Facebook profielfoto zien hoeveel T-shirts er van die 200 nog verkocht moeten worden. Uiteraard worden de T-shirts die tijdens de guestlist actie verkocht worden meegenomen om die 200 T-shirts te halen.

Get your tees onhttp://facethis.nl
Fan us on facebook
Follow us on Twitter
Watch Togetherness starts with a tee feat. music by Alt-J, Kensington and MilkbarFacebook share  • 240x400 UGG Australia