15
Oct

Marie Claire Starters Award 2013 -

Marie Claire Starters Award 2013 -
Marie Claire Starters Award 2013
If you can make it there...

Dinsdag 15 oktober 2013, Amsterdam – Marie Claire, het magazine voor de jonge, zelfstandige en ambitieuze vrouw, reikte gisteravond in Studio White Space voor de elfde keer de Marie Claire Starters Award uit. En Mode Agenda was daar bij!

In New Yorkse sferen maakte het voor de gelegenheid als duo presenterende koppel Lauren Verster en Jort Kelder samen met Marie Claire hoofdredactrice ad interim Claudia Straatmans de winnares met het beste businessplan bekend. Daarnaast werd ook actrice en medeoprichter van "Get It Done" Hanna Verboom bekroond met de titel Smart & Amazing Entrepreneur 2013.

Winnares Sanne Tummers uit Maastricht, met haar businessplan Single & Stijl, sleepte met een overtuigende meerderheid de titel binnen. “Ik kan niet wachten om Single & Stijl uit laten groeien tot een professioneel medium boordevol informatie vóór en over singles. En het gaat nou eens niet over matching & dating, Single & Stijl is voor de Powervrouw die weet wat ze wil in het leven, en ik wil haar laten zien dat ze hier haar tijd als single leuk en waardevol kan benutten, zonder een keiharde, onafhankelijke feminist te zijn.” Tegelijkertijd biedt de blog meer inzicht in de single groeimarkt, de behoeften en wensen, en Sanne hoopt mede met het winnen van de Starters Award van lifestylemedium uit te groeien tot label met eigen producten en diensten. http://www.singleenstijl.nl/Women empowerment
De Smart & Amazing Award is een prijs voor een stijlvolle Bekende Nederlander die zich heeft ingezet voor een goed doel of een bepaalde ambitie in haar carrière heeft getoond. Marie Claire wil hiermee ambitieuze vrouwen of vrouwen die iets terug geven aan de maatschappij onderscheiden. De gedachte achter de prijs is: women empowerment! Marie Claire vrouwen zijn gefascineerd door wat de wereld te bieden heeft en wat zij kan teruggeven aan de maatschappij. Marie steunt die gedachte. Hoofdredactrice ad interim Claudia Straatmans: “Hanna Verboom is natuurlijk de belichaming van een powervrouw mét een oog voor stijl. Marie Claire steunt de gedachte achter de stichting GET IT DONE: Let's do it together; laten we ons gezamenlijk inzetten voor een betere maatschappij. Ook het crowdfunding aspect is een originele insteek voor het werven van inkomsten voor de mooie projecten die GET IT DONE steunt.”Vrouwen hebben de broek aan!
Marie Claire staat voor power vrouwen, die werk en fashion op een inspirerende & stylishe manier combineren. Daarom ben ik zo trots dat Marie Claire deze initiatieven steunt, omarmt en met vliegende vaart aanzwengelt”, aldus Claudia Straatmans. Om het gevoel van powervrouwen te ervaren presenteerde Jort Kelder voor deze gelegenheid op hoge hakken.De Marie Claire Starters Award 2013 werd mede mogelijk gemaakt door Moroccanoil, Summum Woman en Clarks. Een verslag van deze avond, in Marie Claire nummer 12, ligt 14 november in de winkel, vind je op www.marieclaire.nl en via de social media kanalen: Marie Claire Netherlands (FB), marieclaire_nl (Twitter) en marieclaire_nl (Instagram).

Over de Marie Claire Starters Award
De Marie Claire Starters Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke ondernemer met een origineel plan voor een eigen bedrijf. Vrouwen zijn steeds prominenter aanwezig op de arbeidsmarkt en beginnen vaker hun eigen onderneming. Uit een rapport van onderzoeksbureau EIM blijkt dat maar liefst 32% van de ondernemers vrouw is. Marie Claire sluit hierop aan met actuele artikelen over carrièreonderwerpen.

De Marie Claire lezeres is een zelfstandige vrouw tussen de 25 en 40 met een goede opleiding en een carrière. Meer nog dan haar leeftijd is haar mentaliteit kenmerkend voor haar levensstijl. De Marie Claire lezeres is ambitieus en ze wil er graag goed uitzien, maar ze heeft ook oog voor de wereld om haar heen. Kortom: smart & amazing!
Facebook share  • 240x400 UGG Australia