17
Oct

Vernieuwde Marc Cain Store Laren heropende officieel haar deuren

Vernieuwde Marc Cain Store Laren heropende officieel haar deuren
Nederlands grootste Marc Cain store & tevens één van de grootste van Europa
Gisteren opende Burgemeester van Laren dhr. Roest, in gezelschap van pers en genodigden, officieel de deuren van de vernieuwde Marc Cain Store op de Nieuweweg  11 te Laren. Het interieurdesign van de vernieuwde winkel van maar liefst 322 m2, - wat dit de grootste Marc Cain store van Nederland maakt - is door interieurarchitecten van Marc Cain ontworpen, zij hebben hierbij gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor het ultieme luxe gevoel van Marc Cain nog meer tot haar recht komt.

Vernieuwde winkelformule
Deze vernieuwde winkelformule laat de collecties van Marc Cain nog meer tot uiting komen door de metallic accenten en wit glanzende materialen in harmonie met witte en champagne kleur wanden in contrast tegen een donkere oak houten vloer. De ruim opgezette winkel en de grote raampartijen, zorgen voor voldoende lichtinval waardoor de collectie volledig kan worden uitgelicht. Het zacht crème witte carpet bij de paskamers en het lounge gedeelte, geeft het interieur van de winkel een verrassend frisse doch warme uitstraling. Klanten kunnen in deze vernieuwde store ontspannen winkelen in een vertrouwde luxe omgeving. “Voor Marc Cain is het de collectie waar alles om draait. Dit heeft de filosofie van de onderneming bepaald met de volgende principes: Een gevoel voor esthetiek en kunst, in combinatie met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Mode die altijd net iets anders is en toch altijd zichzelf, voor de moderne vrouw. Dit is doorvertaald in het vernieuwde design van de winkel waardoor deze winkelformule ook zo goed past bij wat Marc Cain wil uitstralen”, aldus Ruud van Hilst, franchiser Marc Cain store Laren.

Aanstaande zaterdag is er voor klanten een feestelijke borrel in de winkel met live optredens van een saxofonist en zanger Douwe Bob Posthuma.

Over Marc Cain
Het internationaal succesvolle modebedrijf Marc Cain werd in 1973 opgericht door Helmut Schlotterer, de voorzitter van de raad van bestuur. Vandaag de dag is Marc Cain een wereldwijd actief luxemerk voor damesmode met eigen productiefaciliteiten in Duitsland. Marc Cain beheert zijn internationale zaken vanuit het oorspronkelijke hoofdkantoor in Bodelshausen (Duitsland). Momenteel telt het bedrijf alleen al in Duitsland 800 medewerkers en realiseerde het in 2012 een omzetvolume van 223 miljoen euro. De selectieve distributiestrategie van de onderneming wordt gekenmerkt door 164 Marc Cain Stores, 275 Shop-in-Stores in 59 landen en verder wereldwijd meer dan 941 luxe modewinkels. Nederland is hierbij één van de belangrijkste evenals grootste exportmarkt van Marc Cain.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia