18
Oct

POM Amsterdam in actie voor dance4life

POM Amsterdam in actie voor dance4life

POM Amsterdam steunt dance4life. Dit najaar brengt het merk twee dance4life-shawls op de markt waarvan de opbrengst naar dance4life gaat. POM Amsterdam steunt daarmee de strijd tegen aids. dance4life ambassadeur Toprak Yalçiner onthulde woensdagavond de shawl tijdens een feestelijke lancering in de POM pop-up store in Amsterdam.

Liesbeth Lotgering van POM Amsterdam: “Het is geweldig dat wij met POM Amsterdam de projecten van dance4life kunnen steunen. ‘Choose to be seen and express yourself’ is het motto van POM. Elke vrouw heeft het recht om gezien te worden.Fotografie: Stephanie Pistel, Styling: Renske van der Ploeg,
Hair/make-up: Fabienne Jansen, Modellen: Toprak Yalçiner & Eke Bon


POM Amsterdam heeft in het ontwerp gekozen voor een print met verfspetters die staan voor het ‘express yourself’ gevoel. De shawls zijn afgezet met een roze minipom-bies of leren bies met sterrenstuds. Alle POM Amsterdam dance4life-shawls zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. De POM Amsterdam dance4life shawl is vanaf 1 november te koop bij onder andere de Bijenkorf en diverse boutiques in het hele land, en nu al als pre-order te bestellen via de webshops van POM Amsterdam en dance4life. De verkoopprijs is € 59,95.

Toprak Yalçiner
De opbrengst van de POM Amsterdam dance4life-shawl gaat naar projecten van dance4life, waardoor jongeren wereldwijd seksuele voorlichting krijgen en zich kunnen beschermen tegen hiv, ongewenste zwangerschappen en seksueel geweld. Met de aankoop van deze shawl help je bijvoorbeeld vijftien meisjes in India, zodat zij voor zichzelf leren opkomen en seksueel geweld tegen jonge meisjes wordt teruggedrongen.

GTST-actrice en dance4life-ambassadeur Toprak Yalçiner is het gezicht voor de POM/dance4life-campagne. “Dat het werk van dance4life nog steeds heel hard nodig is heb ik onlangs kunnen zien toen ik projecten van dance4life in Oeganda bezocht. De steun van partners is zo belangrijk om dit werk mogelijk te blijven maken. Ik vind het dan ook te gek dat POM Amsterdam nu ook een supporter van dance4life is!”, aldus Toprak, die sinds mei dit jaar ambassadeur is van dance4life.

Bekijk hier de behind the scenes-video van de campagne: http://youtu.be/AzPXu-mbZW0

Professionele photoshoot in Bijenkorf
Op 2 november, van 12.00 tot 17.00 uur, wordt de start van de verkoop gevierd met een ludieke actie in de Bijenkorf in Den Haag. Het winkelend publiek krijgt hier een professionele photoshoot aangeboden, verzorgd door PaardenKracht. Deelnemers krijgen hun eigen campagnebeeld en maken kans om dit beeld op posterformaat te winnen.

Over POM Amsterdam
Onder het motto ‘Choose to be Seen and express yourself’ maakt POM Amsterdam originele, kwalitatieve shawls voor elke gelegenheid. Het succesvolle label is in 2011 opgericht door de zussen Liesbeth (1983) en Violet (1976) Lotgering. De textielervaring van Liesbeth (AMFI) en de grafische achtergrond van Violet (Kunstacademie) vormen de perfecte mix voor het ontwerpen en ontwikkelen van shawls die zich kenmerken door de unieke asymmetrische driehoeksvorm, gedurfde combinaties van stoffen en kleuren, vrolijke dessins en een karakteristieke bies. Naast de samenwerking met dance4life heeft POM recent shawls ontworpen voor KLM, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. De shawls van POM Amsterdam zijn verkrijgbaar vanaf € 39,95 bij meer dan 130 verkooppunten in Nederland, waaronder alle filialen van de Bijenkorf, 15 verkooppunten in Scandinavië en via de POM webshop. Voor meer informatie en verkooppunten:
http://www.pom-amsterdam.nl/dance4life

Over dance4life
dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. dance4life geeft seksuele voorlichting en gebruikt muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zelf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Dat is hard nodig, want nog steeds raken er dagelijks bijna 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 24 landen verspreid over 5 continenten. www.dance4life.nl

Facebook share  • 240x400 UGG Australia