24
Oct

Levi's® Pop Up Room lanceert Levi's® REVEL Jeans

Levi's® Pop Up Room lanceert Levi's® REVEL Jeans
Op 28 oktober opent Levi's® de deuren van een tijdelijke Pop Up Revel Room aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Centraal in deze bijzondere winkel staat de nieuwe Revel jeans collectie; nieuwe en innovatie jeans met Liquid Shaping Technology. Een unieke feature die zorgt voor een liftend effect, daar waar nodig. Celebrate the perfect fit.

Ladies Levi's®
In 1934 introduceerde Levi's® 's werelds eerste jeans voor vrouwen; de "Lady Levi's®,. In 2010 introduceerde het merk de succesvolle Levi's® Curve ID™ collectie. Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve? Bij Curve ID gaat het om de vorm van het lichaam en niet de maat. Ook Levi's® Revel jeans is gebaseerd op het Curve ID systeem. Echter, deze collectie gaat nog een stap verder. Met de nieuwste technologieën, hoogste kwaliteit denim en design, is nu de perfect fitted jeans een feit; Levi's® Revel exclusive Liquid Shaping Technology lifts and defines a women's body. Creating a beautifully shaped silhouette.

Pop Up Revel Room
In de tijdelijke 'ladies only' winkel is de nieuwe Levi's® Revel collectie evenals de Curve ID™ collectie verkrijgbaar. Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve. Skinny en straight fits en bovendien in diverse wassingen en kleuren. Levi's® Revel is verkrijgbaar vanaf 89,95 euro.

Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag-zaterdag 10:00-18:00 (donderdagavond tot 21:00)
Zondag 12:00 - 18:00

Pop Up Revel Room aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam.
 
 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia