31
Oct

The Levi’s Revel Expierence

The Levi’s Revel Expierence
Een broek die je benen langer maakt,  een broek die je billen als het feite omhoog ‘lift’, een broek die perfect op jou lichaam aansluit… Ja dames het is mogelijk, de nieuwe Levi’s Revel collectie biedt namelijk al deze mogelijkheden en dat voor een zeer betaalbare prijs! Mode Agenda mocht deze Levi’s Revel Expierence beleven in de tijdelijke pop-up store op de Kalverstraat!Afgelopen maandag opende Levi’s de deuren van de tijdelijke Levi’s Pop Up Revel Room aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Daarmee is de lancering van de nieuwe Levi’s Revel collectie (in Slight, Demi en Bold Curve) een feit! Levi’s Revel is een nieuwe en innovatieve jeans met (let op!) Liquid Shaping Technology. Dit is een unieke feauture die dus zorgt voor dat liftende effect, daar waar nodig is! Mode Agende celebrates the perfect fit!

Levi's® Pop Up Revel Room
In de tijdelijke 'ladies only' winkel aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam, is de nieuwe Levi's® Revel collectie evenals de Curve ID™ collectie verkrijgbaar. Skinny en straight fits, diverse wassingen en kleuren. Jeansspecialisten van Levi's® bepalen binnen 2 minuten de juiste Curve voor dames; custom fit.

Levi's® Revel is verkrijgbaar vanaf 89,95 euro in Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve.Ladies Levi's®
In 1934 introduceerde Levi's® 's werelds eerste jeans voor vrouwen; de "Lady Levi's®,. In 2010 introduceerde het merk de succesvolle Levi's® Curve ID™ collectie. Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve? Bij Curve ID gaat het om de vorm van het lichaam en niet de maat. Ook Levi's® Revel jeans is gebaseerd op het Curve ID systeem. Echter, deze collectie gaat nog een stap verder. Met de nieuwste technologieën, hoogste kwaliteit denim en design, is nu de perfect fitted jeans een feit; Levi's® Revel exclusive Liquid Shaping Technology lifts and defines a women's body. Creating a beautifully shaped silhouette.Openingstijden 28 oktober t/m 17 november:
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag-zaterdag 10:00-18:00 (donderdagavond tot 21:00)
Zondag 12:00 - 18:00

Kllik hier om een sfeerimpressie te krijgen van de collectie.
http://vimeo.com/76950516

Facebook share  • 240x400 UGG Australia