06
Nov

‘Turkey to go’ voor de drukbezette fashionista’s met Thanksgiving!

‘Turkey to go’ voor de drukbezette fashionista’s met Thanksgiving!

Wij modemeisjes hebben een druk leven. Zijn we niet ongelofelijk druk aan het werk op kantoor zijn we bezig met het onderhouden van onze sociale contacten, wat natuurlijk altijd even gedeeld moet worden met de buitenwereld. Daarnaast willen we onze vrouwelijke curves in shape behouden en zweten we ons menig vaak in de sportschool om zo die kwabjes weg te werken voordat dé speciale tijd van het jaar er aan komt. Met deze ‘speciale tijd’ hebben we het natuurlijk over… Kerst!

De tijd waarbij geven en nemen centraal staat. De tijd dat we moeten beseffen wat we allemaal wél hebben en ons niet moeten focussen op wat we niet hebben. De tijd waarbij het gaat om de kleine dingen in het leven. Maar met kerst komen er ook andere stress factoren bij kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan de verplichte familie bezoekjes, de nieuwste kerst trends afstruinen en van de oogverblindende etalages in grote warenhuizen willen we natuurlijk ook een glimp van opvangen. En wat is er nou het meest belangrijkst als het om de kersttijd gaat.. Juist, eten! Door al deze drukte hebben wij menig vrouwen toch geen tijd om uitgebreid te staan koken? Hoe kunnen wij met Thanksgiving heerlijk eten wat ook nog haalbaar is om in huis te halen?

Restaurant Midtown Grill lanceert ‘Turkey to go’ met thanksgiving. Nu Thanksgiving steeds meer een traditie wordt in Nederland, geeft restaurant Midtown Grill in hartje Amsterdam iedereen de kans om de smaak van deze eeuwenoude Amerikaanse gewoonte volop te proeven! Het op New Yorkse leest geschoeide steakhouse introduceert vanaf 26 november het ‘Turkey to Go’ concept.

Met een ‘Turkey to Go’ biedt Midtown Grill verschillende afhaal kalkoenarrangementen aan. Zo kan men op 28 november, Thanksgiving Day, in een huiselijke kring genieten van een traditionele maaltijd: een hele kalkoen, zoete aardappel, cranberries en pompoentaart. De arrangementen zijn inclusief bijpassende wijnen.

Voor wie toch liever buiten de deur gaat eten, kan men natuurlijk ook in Midtown Grill zelf genieten van het Thanksgiving menu, gezellig met z’n tweeën, maar ook voor groepen, zelfs tot 150 personen!

Ideaal voor de fashionista’s die geen tijd hebben voor het koken of ook omdat het gewoon heel makkelijk maar vooral heel lekker is!

Facebook share  • 240x400 UGG Australia