12
Nov

Dutch Art & Design Salon

Dutch Art & Design Salon

Op zondagmiddag 24 november presenteert de Dutch Art & Design Salon te 's-Hertogenbosch een kunstrijke modeshow met de ZuiderZinkerk als decor. Stijlvolle modecreaties met asymmetrische lijnvoering gecomplementeerd met chic vormgegeven hals- en handsieraden en tassen. Laat u in vervoering brengen door de flanerende modellen in de kerk!

Voor dit evenement heeft de Salon drie van haar kunstenaars uitgedaagd tot het creëren van een artistieke coproductie. Else Hardjopawiro, Adje van Herwijnen en Marcel Teheux hebben samen een uniek totaalconcept ontworpen dat schittert door originaliteit, elegantie en kunstzinnigheid.

Nieuwkomer in de Salon is Else Hardjopawiro, zij neemt het modegedeelte voor haar rekening. Met haar in 2012 opgerichte kledinglabel VanElse – Custom Made Design with Your Personal Touch ontwerpt ze exclusieve en op maat gemaakte kleding voor zakenvrouwen. Inmiddels is zij boven de rivieren al aardig doorgedrongen in de modewereld en blijkt haar visie ‘bring out the beauty in you’ succesvol.

De karakteristieke ringen van Adje van Herwijnen zijn in de Salon inmiddels al een fenomeen. Met haar oog voor detail weet ze elke keer weer bijzondere combinaties te maken met uiteenlopende materialen en gebruiksvoorwerpen zoals knopen, kralen en kabels. Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze – in dezelfde lijn als haar ringen – armbanden en halssieraden ontworpen, passend bij de creaties van VanElse.

Marcel Teheux wordt in de Salon voornamelijk vertegenwoordigd door zijn exclusieve handgemaakte lederen damestassen. Kleurrijk, duurzaam, eenvoudig en strak in design. Lokaal geproduceerd en ontwikkeld omdat hij streeft naar een zo klein mogelijke footprint.

Programma zondag 24 november 2013:
15.00 uur: Ontvangst in de Dutch Art & Design Salon (Lange Putstraat 10)
16.00 uur: Modeshow in de ZuiderZinKerk (om de hoek, Verwersstraat 49)
16.45 uur: Naborrelen in de Dutch Art & Design Salon
19.00 uur: Afsluiting

De hapjes bij de borrel zijn biologisch en worden verzorgd door 'De Bossche (H)eerlijkheid'.
Entree: € 20,00 p.p.
Vooraf aanmelden. Reserveren via: administratie@dutchartdesignsalon.com (tot 20 november)
Zie ook: https://www.facebook.com/events/740812992602086/ 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia