18
Nov

Feel the fashion with a fashion high tea - Tassenmuseum Amsterdam

Feel the fashion with a fashion high tea - Tassenmuseum Amsterdam
Het tassenmuseum Hendrikje biedt sinds kort een heerlijke fashion high tea aan en Mode Agenda was uitgenodigd om deze high tea te komen proeven en de tentoonstelling te bezichtigen. De high tea is niet alleen een heerlijke lunch.. Nee er zitten namelijk indrukwekkende zoetigheden tussen die de vorm hebben van tassen die in het museum te bewonderen zijn. Hoe gaaf! Hieronder volgt een kleine impressie van de fashion high tea.Het tassenmuseum beschikt over een prachtige entourage! 


We love our job! Uitgenodigd worden om de fashion high tea zelf mee te mogen maken en daarover een verslag te schrijven aan jullie! Met knorrende buikjes kwamen we eenmaal aan bij het tassenmuseum. We werden vriendelijk doorverwezen naar onze tafel in één van de mooie authentieke kamers. Meteen werden we verwelkomt met een heerlijk glaasje champagne. Proost! Naast de champagne/prosecco biedt het Tassenmuseum een uitgebreide theekaart met verschillende smaken, waarvan je een hele grote pot krijgt.Proost! 


Als eerste het voorafje: Een English pie (lees pasteitje) gevuld met kip, prei en bacon. Een goed begin, benieuwd wat ons nog meer te wachten stond. En ja hoor, een etagère met allemaal zoetigheden kwam onze kant op. Bette Midle’s kaneel-rode schoenen, een Chanel 2.55 vanillecake met marsepein, een Moshino bonbon met passievruchtvulling, een luchtig fruitcakje met Dior pink frambozen en cranberry en een parelmoer macaron met Madagaskar vanillecréme. Wat zag het er allemaal indrukwekkend uit, en zo smaakte het ook! Geserveerd met heerlijke hartige belegde broodjes was de lunch voor ons eigenlijk al perfect.Onze tafel prachtig bedekt met allerlei zoeitgheden!


Als kers op de taart kregen we als ‘toetje’ heerlijke warme scone met echte clotted cream. Één ding was zeker, we hoefden de komende uren niet meer te eten. Na de Fashion Tea zijn we het museum in gegaan. En ja.. Daar zagen we de tassen die we zojuist ook hadden opgegeten. Een heerlijke middag gecombineerd met een cultureel uitstapje is ideaal om te doen samen met je beste vriendin, zus, moeder, tante of oma...Eigenlijk kan het voor iedereen!Een warme scone geserveerd met clotted cream - we hoefden de komende uren niets meer te eten!

De Fashion high tea, inclusief een glaasje prosecco kost € 45,- per persoon. En het kost € 49,95 inclusief een glaasje champagne. Deze prijzen zijn exclusief entree. Voor de Fashion tea moet je van tevoren een tafel reserveren. Je kunt van 10.00 tot 15.00 uur aan tafel. Voor deze high tea kunnen we alleen rekening houden met vegetariërs, wanneer je dit bij reservering vermeldt en uiterlijk 24 uur van tevoren. Meer info kun je vinden op de website:

http://www.tassenmuseum.nl/nl/arrangementen/fashion-high-tea#sthash.H37eUqhy.dpuf


Wil jij kans maken op een high tea voor twee personen, inclusief kaarten voor de tentoonstelling van Paris! Paris! én op een speciale Eastpak tas? Klik op de onderstaande afbeelding om kans te maken
Facebook share  • 240x400 UGG Australia