22
Nov

Voormalig ontwerper Supertrash & Otazu lanceert eigen accessoirelabel: SABS

Voormalig ontwerper Supertrash & Otazu lanceert eigen accessoirelabel: SABS

Sabri Ajari, voormalig ontwerper bij merken als SuperTrash, Paul Warmer en Otazu, lanceert de eerste collectie van zijn eigen label SABS. SABS is het nieuwste designer tassenmerk en accessoirelabel van Nederlandse bodem met internationale klasse, voor zowel mannen als vrouwen.

De heren van SABS introduceren een uniek bag-in-bag concept, wat inhoudt dat alle items in de lijn bij elkaar passen. Ontwerper Sabri Ajari en zijn partner Estafano van Aanholt hebben beiden een lange geschiedenis in het lifestylesegment en zochten naar bijpassende trendy accessoires om mee uit, op reis en naar werk te gaan. Binnen de bestaande merken vonden zij niet de juiste betaalbare designertassen die ze wilde dragen. Zo is het idee voor SABS ontstaan: met matchende bag-in-bag tassen.

Luxe kalfsleren tassen & accessoires
SABS komt van de hand van een bekend ontwerper binnen de lifestylebranche. Ajari was eerder ontwerper bij grote namen als SMAAK Amsterdam, Inwear Matinique, Paul Warmer, Otazu en SuperTrash. Betaalbare luxe, kwaliteit en oprechtheid zijn kernwoorden van dit nieuwe designerlabel, dat de Nederlandse en internationale modewereld versteld zal doen staan.

De eerste collectie van SABS, de Noa-collectie, bevat handtassen, reistassen en stijlvolle multimedia-accessoires, gemaakt van zacht suède rundleder. De designs van de tassen zijn modern, strak en stijlvol en worden helemaal afgemaakt met een chique zilveren of gouden vignet. Alle items worden hier in Nederland met de hand vervaardigd van hoogwaardige materialen. “We hebben bewust gekozen voor suède, omdat je met dit materiaal bij een nieuw product al heel snel een vintage gevoel krijgt wanneer het regelmatig wordt gebruikt. De accessoires worden hierdoor steeds rijker, gaan meer leven en krijgen een eigen karakter waardoor het unieke items worden,” aldus de ontwerper van SABS.

Twee vrienden met hart voor lifestyle
De twee vrienden die het merk hebben opgericht, Ajari en Van Aanholt, willen een luxueus en eerlijk product leveren van zeer hoge kwaliteit. De tassen en accessoires zijn ambachtelijk gemaakt van milieuvriendelijke materialen: de leersoorten zijn duurzaam, comfortabel en chique. Er is veel tijd besteed aan het creëren van mooie en functionele ontwerpen, het kiezen van de perfecte materialen en het selecteren van de juiste partners.

SABS brengt betaalbare, hoogwaardige en vernieuwende luxeproducten op de markt voor iedereen die van mode houdt. Bovendien zijn de handgemaakte accessoires geschikt voor elke gelegenheid. Daarmee geeft SABS vrouwen wat ze het liefste willen en laten ze mannen zien hoe zij hun imago kunnen versterken met de juiste accessoires.

Hebben?
De exclusieve tassen en accessoires zijn vanaf donderdag 21 november exclusief te bestellen op de website van City SABS (http://www.citysabs.com) en per december verkrijgbaar in de betere winkels. Meer informatie hierover zal vermeld worden op de website.
 
 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia