06
Dec

Collection PRC showt spetterende show tijdens speciale Ladies Lunch

Collection PRC showt spetterende show tijdens speciale Ladies Lunch


In de sfeervolle Harbour Club werd tijdens de Life After Football Femme Lunch onder het genot van een glas champagne, de nieuwe high summer collectie van Collection PRC gelanceerd. De middag werd gepresenteerd door topstylist Fred van Leer en Tamara Elbaz en Maria Tailor, o.a. bekend van Modemeisjes, zetten een kleurrijke show met hun merk neer, terwijl cover girl Winonah de Jong het eerste exemplaar van het LAF Femme Magazine in ontvangst mocht nemen.

Een glimpje van de prachtige kledingcollectie van Collectie PRC.

Fred van Leer en Winona de Jong othullen de cover van Femme LAF Magazine. 


Met zwierige rokken, gouden empire riemen en jetset cocktailjurken houden modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Tailor vast aan hun signature look voor de glamourvrouw. “Collection PRC is een merk voor de jetset-beauty die er, ongeacht wat ze doet, altijd sexy en chic uit wil zien,” voegt Tamara toe aan de modeshow. Maria vindt het vooral belangrijk “dat je door de combinatie van stijlen en stoffen, er elke keer weer helemaal anders maar altijd supervrouwelijk uit kan zien”.


Tamara Elbaz en Maria Tailor

Bekende glamourvrouwen als Tatjana Simic, Fajah Lourens, Xelly Cabeau van Kasbergen en Jasmine Sendar kwamen ook een kijkje nemen en kregen zelfs een aantal trendy stukken van de PRC zomercollectie mee naar huis.. Maar de lunch ladies werden nog meer verwend door een fraai verpakte en vooral goed gevulde goody bag met luxe merken als Golden Oil, Real Hair Online, Gassan Diamonds, Coup D’etat, Slaap je Slank, Sprankling en hoofdsponsor Philips.

De prachtige Tatjana Simic


Klik hier voor meer foto's van deze geweldige middag!


Facebook share  • 240x400 UGG Australia