11
Dec

JD Sports brengt grootste shop naar Nederland

JD Sports brengt grootste shop naar Nederland
Liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear kunnen hun harten ophalen, want de Engelse modeketen JD Sports gaat zijn grootste shop in Nederland openen. Na zich de afgelopen 30 jaar bewezen te hebben in Groot-Brittannië heeft de ‘King of trainers’ de oversteek gemaakt naar Frankrijk, Spanje en onlangs ook naar Nederland. Vanaf dinsdag 17 december is het JD walhalla in Rotterdam van ruim 250 vierkante meter toegankelijk voor iedereen.

JD Sports staat bekend als de ‘King of trainers’, ofwel de koning van de sportschoenen. De Britten hebben het succes te danken aan de sterke reputatie die ze ontwikkeld hebben door in te spelen op de groeiende trend om sportkleding ook als dagelijks tenue te dragen. Waarbij de schoenen key ingredients zijn voor een streetwear outfit.

Only at JD
Het exclusieve aanbod bij JD Sports is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. Naast het brede assortiment aan sportschoenen zijn er ook andere merken schoenen, accessoires en casual- en sportkleding verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD’.

Grootste shop
De Engelse modeketen is ‘on the move’ in Europa. Na winkelopeningen in Frankrijk en Spanje zijn de afgelopen maanden veertien winkels geopend in de grotere steden in Nederland. Als klap op de vuurpijl openen zij Europa’s grootste shop op dinsdag 17 december op de hoek van de Rotterdamse Lijnbaan/Aert van Nesstraat. De twee verdiepingen tellende winkel van ruim 250 vierkante meter is gevuld met exclusieve items waar sport- en modeliefhebbers geheid kunnen slagen.

Over JD Sports
JD Sports begon in 1981 met één John David Sports winkel in het Engelse Bury. In 1983 volgde de tweede winkel in Manchester en tegen de tijd dat JD Sports in 1996 naar de beurs ging, waren er 56 winkels. De Engelse modeketen is eigenaar van verschillende sport- en modemerken met ruim negenhonderd winkels verdeeld over Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Meer informatie?
www.JDSports.nl
Facebook share  • 240x400 UGG Australia