18
Dec

Enjoy the new flow of Rosso

Enjoy the new flow of Rosso
“Enjoy the new flow of Rosso”
Na een enerverende periode gaan deuren van Rosso weer open; Rosso is ‘back and better’ Op 20 december zal Rosso haar deuren weer opnieuw
openen. Door de bundeling van talloze culinaire ideeën, creativiteit en een eeuwige zoektocht naar “lekker” heeft Rosso zin om er weer tegenaan te gaan. Ontdek de nieuwe unieke keuken van Rosso waarin de gast zelf de regie in handen heeft gebaseerd op smaak, verrassing en kwaliteit.

Vanaf 20 december zal Rosso ook haar volledig nieuwe menukaart introduceren. Eigenaar Hans Veerman zegt hierover: “Wij hebben gemerkt dat er duidelijk behoefte is aan een andere manier van uit (eten) gaan. ‘Shared dining’ is de toekomst. Wij beperken onze klanten niet tot het kiezen van één voor, hoofd en nagerecht, maar bieden een keuze uit diverse kleine gerechten welke in desgewenste volgorde uitgeserveerd zullen worden en tevens gedeeld kunnen worden. Dit brengt een unieke sfeer aan tafel, waarin de gast de regie over de avond heeft. Goede vriend Edwin van Leeuwen wordt mede eigenaar van Rosso, dit betekent een heel nieuw begin. ‘We willen de komende jaren iets neerzetten op hoog niveau. Met de gerechten van de nieuwe kaart willen wij terug naar de basis’. Rosso gaat op zoek naar harmonieuze en verrassende combinaties van eenvoudige ingrediënten van topniveau. Alles is vers en komt uit de beste grond. Eerlijke en pure smaken waarbij wij direct inspelen op het aanbod van de markt en natuur.Een gezellige avondje uit met je vriendinnen!


Proef de puurheid van een gerecht; gemaakt met liefde, passie en geduld. Dit gecombineerd met mooie wijnen. Nieuw is de schitterende chef’s table bij de keuken. Hier worden uitsluitend ‘signature dishes’ van chef kok Roland Maas geserveerd. Speciaal voor de chef’s table is een mooie selectie topwijnen samengesteld. Ook kunt u bij het reserveren van de chef’s table uw voorkeuren en wensen kenbaar maken zodat de service hierop kan worden aangepast. Er is een verrassende wijnkaart samengesteld waarvan ook veel wijnen per glas geserveerd gaan worden; bij Rosso drink je wijnen van de absolute top waarbij je versteld zult staan van de prijskwaliteit verhouding. Culinair genieten, mooie wijnen en sublieme cocktails. Rosso is een ontmoetingsplaats met allure waar u uitgebreid kunt barhangen. Dus trek je mooiste kleding aan en ga gezellig een avondje uit met je vriendinnen bij Rosso. Daarnaast worden er regelmatig luxe feestjes georganiseerd, 4 x per jaar pakt Rosso groots uit!

In een lounge sfeer met relaxte muziek kun je genieten van een heerlijke selectie barbites, de persoonlijke aandacht van een van de bartenders maakt de avond compleet. Uiteraard blijft de Valetparking Service bestaan; bij aankomst kun je uw auto afgeven aan een erkende chauffeur en aan het eind van de avond kun je worden thuisgebracht in uw eigen auto! 

Rosso is tijdens de kerstdagen ook geopend. Tijdens deze dagen kunt genieten van onze dining experience in de ambience die je van Rosso gewend bent!


Facebook share  • 240x400 UGG Australia