20
Jan

WE OWN THE NIGHT 2014

WE OWN THE NIGHT 2014

Nike inspireert duizenden vrouwen in heel Europa door ze uit te dagen buiten hun comfort zone te stappen en deel te nemen aan ‘We Own The Night’ (WOTN) - de ultieme after-dark 10K run. De WOTN Women Run is meer dan alleen een 10K run, het is een mix van sport, mode, design en muziek. WOTN zal een festivalsfeer brengen in de straten van Europa’s grootste steden zoals Londen, Parijs, Berlijn, Milaan en Amsterdam met live muziek en Dj’s om sportiviteit groots te vieren. De Amsterdamse run vindt plaats op 7 juni 2014.


DATA WOTN 2014
Londen – Zondag 11 mei
Parijs – Mei
Berlijn – Vrijdag 30 mei
Milaan – Vrijdag 30 mei
Amsterdam – Zaterdag 7 juni

Vrouwen die zich met vriendinnen aanmelden voor WOTN, zullen deelnemen aan een inspirerend en persoonlijk trainingsprogramma dat de digitale en fysieke wereld combineert. Nike creëert een motiverende reis van begin tot einde door vrouwen leuke en spannende wekelijkse hardloopclubs aan te bieden in combinatie met een verhoogd aantal NTC lessen, waardoor vrouwen het beste resultaat kunnen behalen tijdens de 10K run.

Voor de deelneemsters is het mogelijk om tijd, afstand, tempo en verbrande calorieën digitaal te volgen via Nike+ om zo het meeste uit hun training te halen. Elke work-out kan worden meegeteld door gebruik te maken van de Nike+ Running App en de Nike + Training Club App. Overigens kunnen zij zich ook aanmelden voor de Nike communities via Facebook en Twitter om zich zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op de 10K.

Plekken zijn beperkt beschikbaar. Om zeker te zijn van een onvergetelijke 10K in jouw stad, schrijf je dan nu in via www.nike.com/weownthenight

Dit jaar draait de WOTN niet alleen om het hardlopen. Er zal daarnaast van elk inschrijfgeld een donatie gedaan worden van €5,- aan het Women Win, waarmee je programma’s steunt die jongeren actiever laten deelnemen in elke WOTN stad als onderdeel van het wereldwijde initiatief Designed to Move. In samenwerking met meer dan 70 deskundige organisaties, zal Nike een toonaangevende rol hebben in de Designed to Move actie met als doel jongeren een actieve en gezonde levensstijl te bieden door middel van sport en spel. Voor meer informatie bezoek: www.designedtomove.org
                                             
Volg @NikeRunningNederland voor aankondigingen over unieke trainingsprogramma’s en de beschikbaarheid van live lessen bij jou in de buurt.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia